Acasă Liga Nationala ”Nu ne meritați!” SCM, o ultimă reprezentație dezamăgitoare

”Nu ne meritați!” SCM, o ultimă reprezentație dezamăgitoare

1809
0

SCM Rm. Vâlcea a încheiat sezonul în maniera în care a jucat pe finalul acestui sezon, cu precădere în partea a doua a campionatului: dezamăgitor. Nu și-a bucurat suporterii cu o victorie și un joc de calitate nici la ultima reprezentație din Liga Florilor. Confruntarea cu Minaur Baia Mare, din Sala Sporturilor ”Traian”, s-a terminat la egalitate, 31-31.

”Municipalele” au început bine partida, s-au desprins din primele minute. Au avut un avans de șapte goluri (scor 16-9 în minutul 20, apoi 19-12 în minutul 26) și părea că de această dată nu mai dau emoții și vor termina bine. Până la pauză ecartul s-a diminuat la 5 (scor 20-15). În partea secundă, cu gândul la vacanță și la următoarele provocări din carieră, pentru unele dintre jucătoare, elevele lui Bent Dahl au uitat să mai joace. Au confirmat doar ce au semnalat și suporterii din tribună: ”Nu ne meritați!”. Oaspetele au echilibrat jocul. În minutul 42 tabela indica 24-24. Daciana Hosu s-a remarcat iar între buturi, dar intervențiile sale, fără ajutorul coechipierelor, cu câteva excepții, nu au putut ”salva” echipa de la un rezultat negativ (un egal, acasă, cu Minaur, echipa de acum, înseamnă rezultat negativ).

În minutul 50, pentru prima dată în această confruntare, Minaur a trecut la timonă (scor 26-27). S-a dus chiar la două goluri în față, în condițiile în care SCM nu a găsit timp de 10 minute calea spre gol. Vâlcencele au revenit pe final. S-a jucat de la egal la egal. Au condus cu 31-30, dar nu au putut securiza victoria. Au marcat oaspetele pentru 31-31, apoi Hansson, în ultima secundă, a înscris pentru 32-31, dar golul nu a fost contabilizat de arbitri, care au stârnit furia spectatorilor.

Așadar, 31-31, a patra remiză din acest sezon, ”însoțită” de 14 victorii și 8 înfrângeri, 799 de goluri marcate în 26 de meciuri și 745 primite, extrem de multe pentru o echipă care avea un renume în anii trecuți, fiind una dintre formațiile cu cea mai bună apărare din țară. Așadar, locul 6. Și 5 tot același lucru însemna: în afara Europei pentru un sezon. Urmează vacanța, iar în prima jumătatea a lunii iulie, reunirea lotului, pentru un nou sezon competițional, care se dorește mult mai reușit decât acesta.

Au marcat pentru SCM în confruntarea cu Minaur: Glibko (7 goluri), De Jong (5), Hansson (4), Fujita (4), Bucur (3), Klikovac (3), Levchenko (3), Kovacevic (2). De la oaspete s-au remarcat: Cazanga, cu 10 goluri și Ujkic – 6 goluri.