Acasă Diverse ”Nu e normal. Sunt nemulţumit de atitudinea noastră, de lipsa de energie”

”Nu e normal. Sunt nemulţumit de atitudinea noastră, de lipsa de energie”

152
0

Florentin Pera a digerat greu eşecul cu Gyor. Nimeni nu se aştepta la minuni în faţa Gyor-ului, cea mai valoroasă echipă din lume, însă replica SCM-ului putea fi una mai bună, iar diferenţa de scor mai mică. Jucătoarele noastre au dezamăgit prin lipsa de atitudine.


”Felicitări Gyor! Au jucat la un nivel înalt, foarte bine în apărare, la fel şi în atac. Cred că oricărei echipe i-ar fi fost greu să câştige împotriva lor. Au jucat foarte-foarte bine. E adevărat că nu am avut mult timp să ne pregătim cu toate jucătoarele, ne-au lipsit două jucătoare importante, dar nu trebuia să fie aşa. Sunt nemulţumit de lipsa de energie. Ok, Gyor este cea mai bună echipă, dar nouă ne-a lipsit energia, nu am avut atitudine. În prima repriză am ratat de 8 ori din situaţii de 1/1 cu portarul, de 7 ori am ratat pasele, am comis erori tehnice şi bineînţeles o echipă precum Gyor a ştiut cum să profite de aceste probleme. În repriza secundă am început prost, la fel, am ratat de trei ori din postură de 1-1 cu portarul şi atunci s-a terminat jocul. Am renunţat, nu am avut energie pentru a rămâne aproape de Gyor.

Am dat şansa să evolueze şi jucătoarelor tinere, Daciana Hosu a fost într-o zi bună. Ea poate deveni în viitor o jucătoare importantă pentru noi. Repet, cu Gyor problema a fost la noi. Am jucat şi în Ungaria, am făcut acolo o primă repriză bună. Acum nu am mai jucat ca la Gyor, asta a fost problema. Am ratat foarte mult şi nu e normal, nu sunt mulţumit de atitudinea noastră”, a declarat, printre altele, antrenorul SCM-ului, la conferinţa de presă de după meci. ”Nu mă aşteptam la o astfel de diferenţă, nu e reală, e prea mult. Ştiu că echipa gazdă are ceva probleme, unele jucătoare lipsesc”, a spus şi tehnicianul campioanei Europei, Danyi Gabor, care va părăsi echipa ungară la finele sezonului pentru a fi secund la Siofok.