Acasă Liga IV ”Nu cerem clemenţă, ci doar să fim respectaţi. Iar cei care discută...

”Nu cerem clemenţă, ci doar să fim respectaţi. Iar cei care discută despre noi, ar fi mai bine să se uite în propria lor curte”

730
0

Aşa cum am anunţat, în week-end Chimia 1973 Rm. Vâlcea a avut banchetul de final de an. Ciprian Vlădoi, Nicolae Popa şi tot grupul de prieteni au petrecut la Apold, o localitate din Mureş, administrată de fostul fotbalist de la CFR, Gabi Mureşan. Casa Trappold, o pensiune amenajată în stil săsesc, le-a fost gazdă. Totul a fost la superlativ. Chimiştii s-au distrat şi şi-au încărcat bateriile pentru finalul de an. Pentru această ”escapadă” a fost sacrificat meciul cu lidera, Cozia Călimăneşti. Chimia ar fi trebuit să fie gazdă. Nu s-a prezentat. Comisia de Disciplină va lua o decizie. În mod sigur, partida va fi omologată cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeţilor.

”Mesajul pe care l-am avut, l-am transmis. Cine a vrut să înţeleagă, a înţeles. Nu cerem clemenţă, ci doar să fim respectaţi. Să se respecte regulamentul, dar aşa cum a fost mereu, şi cu alte echipe. E un semnal de alarmă pentru ce s-a întâmplat în acest campionat şi în cel scurt, din primăvară. Echipa aceasta parcă a fost vânată. S-au făcut foarte multe greşeli împotriva noastră, voite sau nevoite. La Mădulari a fost picătura care a umplut paharul. Iar cei care discută despre noi şi îşi dau cu părerea despre decizia noastră, să se uite mai bine în curtea lor, să-şi vadă de echipele lor, că nu sunt imaculaţi, au multe «bube». Să dea timpul înapoi şi să-şi aducă aminte”, a declarat Gabi Glodeanu, oficialul de la Chimia.