Acasă Liga III ”Nu avem obiectiv în Cupa României, dar fiind o competiţie organizată de...

”Nu avem obiectiv în Cupa României, dar fiind o competiţie organizată de FRF, trebuie să o respectăm”

232
0

Jucătorii echipei Viitorul Dăeşti nu au efectuat testele pentru Coronavirus. Dacă vor fi obligaţi, însă, o vor face în perioada următoare. Este posibil ca mai întâi să fie nevoiţi să facă testele pentru Cupa României, nu pentru startul campionatului.

”În Cupa României vom vedea ce va fi. Nu avem nimic oficial. Când vom fi anunţaţi de FRF că trebuie să jucăm, ne organizăm. Până atunci ne pregătim, aşa cum se poate în perioada aceasta. Meciuri amicale nu am făcut pentru că nu avem teste. Nu avem un obiectiv în Cupa României, dar fiind o competiţie organizată de FRF bineînţeles că trebuie să o respectăm şi ne vom prezenta, dacă e cazul. Deocamdată, însă, sunt doar supoziţii. Când vom primi ceva oficial, ne organizăm. Dacă nu va interveni cumva FRF, dacă nu va exista un ajutor pentru efectuarea acestor teste, multe echipe se vor retrage. Şi aşa, fără acele teste, va fi foarte greu. Nu ştiu exact în ce fel a fost modificată legea privind alocarea bugetară din partea Primăriilor, dar oricum totul depinde de ce buget ai, ce investiţii faci. Nu ştiu la alţii cum e, eu mă uit în curtea mea. Noi avem asigurată finanţarea pentru acest sezon şi din sponsorizări. Le mulţumim celor care ne susţin în continuare şi în această perioadă grea. Au văzut seriozitate, că totul merge înspre echipă, că nu ne abatem de la obiectivele noastre. La noi, cine nu e serios pleacă. Nu ne interesează numele, absolut nimic”, a declarat George Popolan, fondatorul echipei Viitorul Dăeşti.

”Florin Costea e un exemplu pentru toată lumea, un adevărat profesionist”

La Dăeşti va continua să joace şi Florin Costea, cel mai experimentat jucător din lot, fotbalist cu multe prezenţe pe prima scenă fotbalistică a ţării.

”Florin Costea e un exemplu pentru toată lumea, pentru toţi ceilalţi jucători, mai ales pentru cei tineri. Ca dealtfel şi ceilalţi cu experienţă din lot. Florin e un adevărat profesionist şi demonstrează că se poate face treabă bună şi la o echipă mai mică, de comună, până la urmă. Totul ţine de seriozitate. Dacă Florin Costea, un jucător emblematic nu numai al judeţului Vâlcea, ci al României, se ţine de pregătire, e nelipsit şi e serios la toate antrenamentele, cei mai tineri nu au nicio scuză să procedeze altfel. Ar trebui să ia exemplul lui, să fie mult mai serioşi, pentru că acest lucru e spre binele lor. Despre noul sezon, nu putem să ne facem, încă, o idee. Cred că deocamdată suntem departe de un adevărat început. Nu putem să ne gândim că începem în două săptămâni când nici măcar nu ştim seria din care o să facem parte. Obiectivul îl vom trasa după ce vom avea toate informaţiile, după ce vedem ce echipe se înscriu în competiţie, cum se va proceda în această perioadă, care vor fi condiţiile. Oricum, ne dorim o clasare cât mai bună, în primele locuri”, a transmis George Popolan. (S.S.)