Acasă Auto-Moto Noul Mercedes EQC – descoperă avantajele unui SUV Mercedes Electric

Noul Mercedes EQC – descoperă avantajele unui SUV Mercedes Electric

103
0

Trecerea la mobilitatea electrica a reprezentat, cu siguranta, unul dintre cele mai bune lucruri din istoria automobilelor, dat fiind impactul pozitiv pe care il are asupra mediului.


Este de la sine inteles faptul ca propulsia electrica este de departe cea mai buna varianta, mai ales atunci cand este de ales intre combustia interna si propulsia electrica.

Daca inca nu te-ai decis ce autoturism sa iti achizitionezi, Auto Schunn Romania – partener autorizat Mercedes-Benz, avand reprezentante deschise in AradSuceavaIasiTimisoara si Deva, iti pune la dispozitie o gama larga din care poti sa iti alegi modelul preferat de Mercedes electric.

Autovehiculele Mercedes EQC, spre exemplu, se numara printre cele mai apreciate si mai cautate masini, mai ales atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui model de Mercedes electric.

In ceea ce priveste autonomia noului Mercedes EQC, datorita bateriei mari, de inalta tensiune, avand o sarcina utila de 84.5 kWh, poti fi sigur ca vei parcurge pana la 361- 420 km pana la urmatoarea incarcare conform WLTP.

Cu toate acestea, trebuie sa ai in vedere faptul ca autonomia electrica reala depinde atat de stilul tau de conducere, viteza de rulare, profilul traseului, conditiile de mediu, temperatura exterioara, dar si de consumul auxiliar al instalatiei de climatizare sau a incalzirii in scaune.

Cu toate acestea, modelul Mercedes EQC iti pune la dispozitie programul de rulare Max Range, cu ajutorul caruia iti poti maximiza autonomia electrica.

In plus, pentru ca autonomia masinii tale sa nu reprezinte nicio problema pentru tine, noul model Mercedes EQC iti ofera si un calculator de traseu, care iti va spune cat de departe poti ajunge cu autovehiculul cu bateria electrica. Totodata, aplicatia iti arata urmatoarele statii de incarcare de pe traseul pe care ti l-ai planificat si, bineinteles, iti ofera informatii despre capacitatea bateriei.

In plus, modelul Mercedes EQC este creat special pentru a se remarca si pentru a atrage toate privirile asupra lui, mai ales din punctul de vedere al designului exterior si interior.

In ceea ce priveste designul exterior, farurile MULTIBEAM LED, cu carcasele interioare negre lucioase, liniile decorative in albastru electric, alaturi de designul de lumini specific EQC ofera noului Mercedes EQC un aer superior, fascinant.

Pe de alta parte, interiorul modelului Mercedes EQC este creat special pentru a asigura confortul atat al tau, cat si al pasagerilor tai. Se remarca stofa pentru scaune conceputa exclusiv pentru modelul EQC, avand o nuanta cromatica usor irizata: Sunnyvale in albastru indigo sau bej matase, care se imbina extrem de placut cu imitatia de piele ARTICO neagra.

In plus, trapa culisanta electrica din sticla asigura atat lumina din habitaclu, cat si o experienta inedita pentru cei care se afla in masina. Toate aceste aspecte transforma noul model Mercedes EQC intr-un autovehicul de lux, potrivit pentru gusturile fiecarui sofer, gata oricand sa atraga atentia asupra lui.

Daca si tu vrei sa afli mai multe despre modelele de Mercedes electrice disponibile la Auto Schunn Romania, dar mai ales despre noul model Mercedes EQC, vino la una dintre reprezentantele Auto Schunn Romania deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva.