Acasă Auto-Moto Noul Audi RS4 Avant are 450 CP și va fi lansat la...

Noul Audi RS4 Avant are 450 CP și va fi lansat la Geneva

320
0

audi_rs4_avantPatru premiere mondiale pentru Audi la Salonul Auto de la Geneva. Surpriza pregătită de nemți este a treia generație RS4 Avant. Sub capota acestuia se află un V8 FSI de 450 cai putere.

Audi vine cu câteva surprize la apropiatul salon de la Geneva. Una din cele patru premiere mondiale va fi noua generație RS 4 Avant, un model care urmează aceiași rețetă ca și fratele mai mic RS 3 Sportback. Cea mai puternică versiune a gamei A4 este pusă în mișcare de noua generație de motoare supraalimentate V8 FSI.

Unitatea cu o cilindree de 4,2 litri dezvoltă 450 de cai putere și este cuplată la o transmisie automată S-Tronic. Bazată pe versiunea de familie A4 Avant, noua sportivă de top încorporează tehnologia Quattro și un sistem performant de injecție directă.

Rămâne de văzut dacă și în cazul acesta Audi va limita viteza maximă la 250 km/h. În ceea ce privește accelerația, aceasta se va situa undeva sub 5 secunde pe intervalul 0-100 km/h.

RS 4 Avant dezvoltă cu 70 de cai putere mai puțin decât noul Audi S8, limuzina sport echipată cu propulsorul V8 de 4.0 litri cu sistem turbo.

Puternicul model sportiv se va poziționa ca și performanță între S4 Avant și RS 5 Coupe. Exteriorul va primi un kit de caroserie cu elemente ce vor spori agresivitatea liniei exterioare, în timp ce interiorul va fi ornat cu inserturi metalice și materiale de înaltă calitate.

Sursa: www.autopassione.ro