Acasă Handbal Noua sală de sală de sport din Ionești a găzduit primul eveniment...

Noua sală de sală de sport din Ionești a găzduit primul eveniment major. Foste mari handbaliste ale României, prezente la faza județeană a ONSȘ la minihandbal mixt

312
0

*) C.N.I. ” Matei Basarab”, campioana Vâlcii

 

13 echipe formate din elevi din ciclul primar au participat, în această săptămână, la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal mixt. Competiția s-a desfășurat în noua sală de sport din comuna Ionești, beneficiind de sprijinul autorităților locale. În lupta pentru titlul județean au intrat formațiile reprezentând: LICEUL PREDA BUZESCU BERBEȘTI -PROF. CUMPĂNĂȘOIU ILIE; ȘCOALA GIMNAZIALĂ SLĂTIOARA – PROF. DIACONU CRISTIAN, LICEUL C-TIN BRÂNCOVEANU HOREZU -PROF. IACOB IONELA, ȘCOALA GIMNAZIALĂ CĂPITAN MĂRĂȘANU STROEȘTI -PROF. PUFU ALIN, ȘCOALA GIMNAZIALĂ GRIGORE MIHĂESCU VLĂDEȘTI -PROF. DUMITRU GABRIELA, ȘCOALA GIMNAZIALĂ LUCA SOLOMON VAIDEENI -PROF. ȘURLIN BOGDAN, CNI MATEI BASARAB RM VÂLCEA -PROF. DOBRE DANIELA/AVRAM ALEXANDRU, ȘCOALA GIMNAZIALĂ MIHAI EMINESCU RM VÂLCEA -PROF. POPESCU ANA MARIA/CHERĂSCU ROXANA, ȘCOALA GIMNAZIALĂ NICOLAE BĂLCESCU DRĂGĂȘANI -PROF. STICLARU SAMIR/BELDIMAN RADU, ȘCOALA GIMNAZIALĂ IONEȘTI -PROF. UDREA ION, ȘCOALA GIMNAZIALĂ TUDOR VLADIMIRESCU DRĂGĂȘANI -PROF. PETCAN LIDIA/SIMOIU VASILE, ȘCOALA GIMNAZIALĂ GALICEA -PROF. ALBINARU ADRIAN, ȘCOALA GIMNAZIALĂ TEODOR BĂLĂȘEL ȘTEFĂNEȘTI -PROF. RĂMUREANU LAURENȚIU.

REZULTATE:

ȘC GIM GRIGORE MIHĂESCU VLĂDEȘTI – ȘC GIM SLĂTIOARA 3-18

CNI MATEI BASARAB – LIC PREDA BUZESCU BERBEȘTI           9-5

LIC C-TIN BRÂNCOVEANU HOREZU – ȘC GIM GRIGORE MIHĂESCU VLĂDEȘTI        12-2

ȘC GIM ȘTEFĂNEȘTI – CNI MATEI BASARAB          5-19

ȘC GIM SLĂTIOARA – LICEUL C-TIN BRÂNCOVEANU          17-2

LIC PREDA BUZESCU BERBEȘTI – ȘC GIM ȘTEFĂNEȘTI       13-2

ȘC GIM GALICEA – ȘC GIM MIHAI EMINESCU RM VÂLCEA      3-14

ȘC GIM IONEȘTI – ȘC GEN LUCA SOLOMON VAIDEENI     4-6

ȘC GIM CĂPITAN MĂRĂȘANU STROEȘTI – ȘC GIM TUDOR VLADIMIRESCU DRĂGĂȘANI    1-16

ȘC GIM NICOLAE BĂLCESCU – ȘC GIM GALICEA                  13-0

ȘC GEN LUCA SOLOMON VAIDEENI – ȘC GIM TUDOR VLADIMIRESCU DRĂGĂȘANI                             4-7

ȘC GIM IONEȘTI – ȘC GIM CĂPITAN MĂRĂȘANU STROEȘTI   15-10

ȘC GIM MIHAI EMINESCU RM VÂLCEA – ȘC GIM NICOLAE BĂLCESCU DRĂGĂȘANI                             5-16

ȘC GIM CĂPITAN MĂRĂȘANU STROEȘTI – ȘC GEN LUCA SOLOMON VAIDEENI                      7-15

ȘC GIM TUDOR VLADIMIRESCU DRĂGĂȘANI – ȘC GIM IONEȘTI                    6-2

CLASAMENT:

  1. C.N.I. ” Matei Basarab” Rm. Vâlcea
  2. Școala Gimnazială ” Nicolae Bălcescu”, Drăgășani

Semifinaliste:

Școala Gimnazială ” Tudor Vladimirescu” Drăgășani (locul 3)

Școala Gimnazială comuna Slătioara (locul 4)

Așadar, echipa  Colegiului Național de Informatică ”Matei Basarab”, din Rm. Vâlcea, a cucerit titlul de campioană a Vâlcii la ONSȘ, la minihandbal mixt și va merge mai departe, la etapa interjudețeană. Mai trebuie precizat că evenimentul sportiv de la Ionești s-a desfășurat în prezența inspectorului școlar Aurelian Roșca, inspectorului general Mihaela Andreianu, dar și a unor personalități din lumea handbalului românesc, unele dintre sportivele de valoare ale țării noastre, din anii trecuți. Luminița Huțupan Dinu, antrenor de lot national și professor la Energetic, a avut parte de un moment emoționant. A fost întâmpinată, la Ionești, cu flori, dar și un clip cu câteva momente frumoase din cariera prodigioasă. A fost, de asemenea, aplaudată la scenă deschisă de copii și toți cei prezenți. E un model pentru actualele și viitoarele generații.

FOTO: IȘJ Vâlcea