Acasă Liga III Nora antrenorilor Nicoleta și Cristi Lazăr, în Top 100 de femei de...

Nora antrenorilor Nicoleta și Cristi Lazăr, în Top 100 de femei de succes din România!

2355
0

O vâlceancă se află în Top 100 de femei de succes din România, la secțiunea Afaceri. Este vorba despre Adela Lazăr. Clasamentul a fost întocmit de revista Capital, care publică anual date despre oamenii de afaceri, averile acestora, cum a început ascensiunea lor, ce decizii au luat pentru a reuși, dar și un top 300 al celor mai bogați români. Nu mulți știu că Adela Lazăr este nora antrenorilor de handbal și fotbal de la CS Chimia, respectiv SCM Rm. Vâlcea, Nicoleta și Cristi Lazăr. Conduce un grup de companii din domeniul deșeurilor de ambalaje, Green Point Management, lider de piață de peste doi ani, potrivit celor de la Capital.

Clasarea mea în Top 100 Femei de Succes – CAPITAL la această vârstă și decernarea premiului din cadrul secțiunii Afaceri reprezintă nu numai recunoașterea eforturilor depuse și a rezultatelor obținute de-a lungul carierei, ci și un deziderat pe care mi-am dorit să îl ating încă de la începutul activității profesionale. În cadrul grupului de firme, ne desfașurăm activitatea într-o piață internă fragmentată, dominată de mișcări anticoncurențiale, de impredictibilitate legislativă, de instituții ale statului care au transpus în acte normative prevederi care conduc la politici neunitare în relația cu toți actorii pe lanț. În tot acest context neprietenos afacerilor care se doresc a fi sustenabile, ne-am asumat leadershipul în domeniul gestionarii deșeurilor prin expertiză, cunoaștere, responsabilitate în asumare și transparență în implementare. Un gest de curaj ar spune unii, pentru noi este singurul model de business adoptat înca de la înființare. Premiul obținut se datorează însă oamenilor care m-au susținut în tot acest parcurs, pentru rolul jucat în scenariul vieții mele, personale și profesionale. Pe această cale, mulțumesc în primul rând familiei pentru sprijinul necondiționat, echipei mele pentru loialitate, determinare și devotament, clienților noștri pentru că ne-au oferit șansa de a le arăta că putem schimba paradigma în domeniul gestionării deșeurilor în România și partenerilor de afaceri care au ales să ni se alature și să scriem povești de succes împreună”, a postat Adela Lazăr (care este și tânără mămică), pe o rețea de socializare, la puțin timp după primirea premiului.

Printre cei care au felicitat-o pentru reușită s-au regăsit și oficialii echipei de Liga a III-a Minerul Costești, respectiv președintele clubului, Sergiu Holtei, jucătorii și întreg staff-ul. Adela Lazăr Giubega (34 de ani) are legătură cu comuna Costești. Tatăl său a fost director al Școlii Bistrița. Adela Lazăr și Green Point Management se regăsesc printre cei care au sprijinit financiar activitatea echipei Minerul Costești, în ultima perioadă, alături de Boromir și alți sponsori.