Acasă Administratie Nicolae Concioiu va continua modernizarea infrastructurii rutiere la Guşoeni. Se vor asfalta...

Nicolae Concioiu va continua modernizarea infrastructurii rutiere la Guşoeni. Se vor asfalta 13 kilometri de drumuri de interes local

177
0

În acest moment, la Guşoeni sunt deschise şantiere în mai multe zone. Se lucrează la dispensarul medical, la grădiniţă (care va avea două grupe şi va fi cu program prelungit), obiective care vor fi date în folosinţă în câteva luni. Au fost continuate lucrările de modernizare a drumurilor, iar în perioada următoare primarul Nicolae Concioiu se aşteaptă să primească finanţare pentru asfaltarea altor 13 kilometri din reţeaua rutieră. Un alt obiectiv palpabil, care va fi realizat în mandatul următor, vizează introducerea reţelei de gaze naturale. Proiectul se află într-un stadiu avansat.
Alesul social-democrat din Guşoeni a mai primit o veste bună de la Compania Naţională de Investiţii. În localitate va fi amenajată o sală de sport. CNI va suporta costurile necesare realizării acestei investiţii. Sala de sport va fi amplasată pe terenul din curtea şcolii. (S.S.)