Liga IV

Nicio surpriză în derbiul comunei Popeşti

EXPERTI 2000 POPEŞTI – AS 2009 POPEŞTI 3-0

Derbiul comunei Popeşti nu a mai avut deloc încrâncenarea din urmă cu două sezoane, atunci când meciul a ajuns chiar pe agenda Comisiei de Disciplină a AJF Vâlcea, în urma unor incidente petrecute pe terenul de joc.
De această dată, aşa cum au recunoscut oficialii ambelor echipe, Constantin Şerban şi Cătălin Sima, meciul s-a jucat într-o notă de fair-play desăvârşită, partida fiind arbitrată perfect de Adrian Comănescu. Până la urmă, echipa cu mai multă experienţă a avut câştig de cauză. „Experţii” s-au impus cu un scor de forfait şi şi-au asigurat astfel locul 7 în actualul sezon al Ligii a IV-a.

Fosta glorie a comunei Popeşti, Marius Ghiţă, revine pe teren

Reprezentantul echipei Experti 2000, Constantin Şerban ne-a anunţat că este foarte probabil ca, până la finele sezonului, la formaţia sponsorizată de Cosmin Florescu să debuteze şi un fost fotbalist de legendă al comunei. Este vorba de Marius Ghiţă, în vârstă de 32 de ani, care a evoluat în cariera sa inclusiv pe prima scenă a ţării. La un moment dat, Ghiţă a fost coleg de echipă cu Iulian Roşoagă la Naţional Bucureşti, după ce a evoluat o perioadă şi la Flacăra Horezu, super-echipa alcătuită de Costel Chelcea în urmă cu câţiva ani. „Marius Ghiţă a fost plecat mult timp din ţară, prin Spania, la muncă, însă acum s-a întors acasă. Sperăm să poată juca măcar în ultima etapă din acest sezon, dar dacă nu va fi aşa, cu siguranţă îl vom legitima pentru sezonul viitor”, a spus Şerban.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button