Acasă Liga III Negocierile dintre Cătălin Rufă şi Mihai Diculoiu nu s-au finalizat cu nimic...

Negocierile dintre Cătălin Rufă şi Mihai Diculoiu nu s-au finalizat cu nimic pozitiv

88
3

Preşedintele Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, a fost invitatul special al acţionarului majoritar al CSM-ului, Cătălin Rufă, la meciul amical cu FC Piatra Olt de sâmbăta trecută. Şeful Consiliului Director al clubului din Zăvoi a negociat transferul fundaşului Ionuţ Stoica la CSM, dar discuţiile nu s-au finalizat cu nimic pozitiv. „Nu am ajuns la nicio concluzie pozitivă în ceea ce-l priveşte pe Stoica, dacă cei din Zăvoi îl vor cu adevărat atunci va avea loc şi o a doua rundă de negocieri. Dacă nu se va întâmpla asta noi vom încerca în continuare să-i găsim o echipă mai bună lui Stoica, deoarece este un jucător care merită să joace la un nivel mai înalt. Important e să-i fie bine şi lui, dar şi clubului Oltchim”, ne-a precizat Diculoiu.
Altfel, la întâlnirea dintre Rufă şi Diculoiu de sâmbăta trecută nu s-a discutat nimic în ceea ce-l priveşte pe Constantin Vasile. Aşa cum se cunoaşte, în acest moment, FC Oltchim ar trebui să primească 80 la sută din suma care ar putea fi încasată de pe urma unui transfer al lui Vasile la o altă echipă. Procentul este destul de mare, iar oficialii din Zăvoi au afirmat în dese rânduri că ar vrea să-l schimbe în favoarea lor.

Dacă n-ar fi avut buletin de Vâlcea, Stoica ar fi jucat la CSM

Trecerea lui Ionuţ Stoica de la FC Oltchim la CSM era cel mai normal lucru care se putea întâmpla în această vară, dar din diferite motive transferul nu se va mai perfecta. „Aşa păţeşte dacă în sezonul trecut, când a evoluat la Slatina, nu şi-a schimbat buletinul, astfel încât în loc de Vâlcea să aibă Oltul trecut în actele sale. S-a văzut clar până acum politica pe care o fac cei din Zăvoi: decât să transfere un jucător vâlcean talentat de la o altă grupare din judeţ, mai bine se aduc jucători expiraţi de pe la alte grupări, iar cel mai bun exemplu în acest sens este chiar Iosif Kalai. S-a văzut bine ce poate ex-slătineanul în meciul amical cu FC Piatra Olt, în timp ce un jucător ca Stoica nu are loc la CSM”, s-au exprimat în cor cârcotaşii din fotbalul vâlcean.
Culmea este că nici Iosif Melcea n-a fost oprit în Zăvoi, deşi în sezonul trecut, pe vremea când evolua la Mureşul Deva, i-a cam bătut de unul singur pe „municipali”, în meciul din turul campionatului (încheiat cu scorul de 2-1).

3 COMENTARII

  1. lumea a inceput sa-si dea seama cine e rufa asta.nu-i trebuiesc jucatori care sa lupte pt valcea ci mercenari care sa puna botul la aranjamente si magarii.o sa-l piarda si pe vasile asa cum l-a pierdut pe geanta si asa cum verigeanu l-a pierdut pe melcea(bine ca melcea a fost izgonit de verigeanu).daca se vroia performanta la valcvea,actualii proprietari renuntau de la inceput,ca prima conditie, la clica d-lui gutau.

  2. iar pe stoica o sa-l ia damila si o sa-l vanda pe bani frumosi anul viitor cand o sa promoveze in b.