Acasă Diverse „Municipalele” Raluca Băcăoanu şi Cristina Florică au marcat câte un gol în...

„Municipalele” Raluca Băcăoanu şi Cristina Florică au marcat câte un gol în meciul de sâmbăta trecută

104
0

Aşa cum se cunoaşte, selecţionerul spaniol Ambros Martin a convocat pentru turneul final din Franţa şi trei jucătoare de la SCM Rm. Vâlcea, lidera la zi a Ligii Florilor după primele 10 etape ale sezonului. Astfel, la cea mai puternică întrecere de pe continent, clubul din Sala Traian este reprezentat de Yuliya Dumanska (portar, 22 de ani), Raluca Băcăoanu (pivot, 29 de ani) şi Cristina Florică (extremă stânga, 26 de ani). Ultima dintre acestea e singura vâlceancă get-beget din lotul SCM-ului, ea fiind originară din comuna Creţeni.
Toate cele trei au evoluat în duelul cu Cehia şi şi-au adus din plin contribuţia la succesul extrem de preţios (31-28). Astfel, portăriţa Yuliya Dumanska a stat între buturi timp de 49,03 minute şi s-a numărat printre eroinele partidei, intervenţiile sale de senzaţie ajutându-se pe tricolore să se desprindă de adversare. În schimb, extrema stângă Cristina Florică (foosită 34,05 minute) şi pivotul Raluca Băcăoanu (8,17 minute) au înscris fiecare câte un gol.
De menţionat mai este faptul că, pentru meciul cu Cehia, din lot a făcut parte şi Mădălina Zamfirescu (inter centru, 24 de ani), care e născută la Rm. Vâlcea, dar e legitimată în prezent în Ungaria, la Debrecen. Aceasta nu a evoluat însă niciun minut pentru prima reprezentativă. (N.C.)