Acasă Liga Nationala ”Municipalele” care nu merg la Europene vor avea două săptămâni de pauză....

”Municipalele” care nu merg la Europene vor avea două săptămâni de pauză. Revin la antrenamente la începutul lunii decembrie

131
0

Liga Florilor s-a întrerupt, la fel se va întâmpla şi cu Liga Campionilor, după desfăşurarea meciurilor din cea de-a IX-a etapă, programată pentru week-end-ul care urmează. Se apropie cu paşi repezi Campionatul European, astfel că echipele de club sunt nevoite să-şi întrerupă activitatea. O va face şi SCM Rm. Vâlcea. Având în vedere că nu se mai joacă meciul cu Borussia Dortmund, vineri, 20 noiembrie, este programat un ultim antrenament comun. Ulterior acestuia, jucătoarele care nu au fost convocate la acţiunile echipelor naţionale din ţările pe care le reprezintă vor beneficia de o scurtă vacanţă.

Florentin Pera, antrenorul Vâlcii, speră ca ghinioanele să se termine odată cu încheierea anului 2020: ”La sfârşitul acestei săptămâni şi începutul celei viitoare, multe dintre jucătoarele echipei noastre trebuie să se prezinte la loturile naţionale în vederea ultimelor pregătiri pentru Campionatul European. Celelalte vor avea câteva zile de pauză. În această mini-vacanţă fiecare va avea câte un program individual, pentru menţinere. Pe 3 decembrie ne vom reuni la Vâlcea în formulă restrânsă, cu jucătoarele care nu participă la Campionatul European. Până la următorul joc oficial, programat la câteva zile după intrarea în noul an, fetele vor mai avea liber doar de Crăciun şi Revelion. Sper să începem anul 2021 cu echipa completă, fetele să vină sănătoase de la echipele naţionale, să aibă un parcurs cât mai lung în Danemarca, să obţină rezultatele dorite. Noi, după meciul cu Brest, din Liga Campionilor, nu am avut niciun antrenament în formulă completă. Vreau să cred că aceste ghinioane se termină odată cu încheierea acestui an şi vom putea aborda jocurile viitoare la capacitate maximă, cu tot lotul, astfel încât să obţinem rezultatele dorite de suporterii noştri”.