„Municipalele” au făcut spectacol la Cluj-Napoca

HCM Rm. Valcea 2015_12 copy* HCM Rm. Vâlcea a câştigat partida cu Universitatea la diferenţă de 19 goluri, cu scorul de 39-20, şi a terminat sezonul pe locul 8

Vineri seara, la Cluj-Napoca, HCM Rm. Vâlcea a disputat ultima partidă din Liga Naţională, din acest sezon. „Municipalele” au întâlnit cea de-a zecea clasată, Universitatea Alexandrion. Pentru a confirma forma bună din ultima perioadă şi a înlătura orice dubiu în privinţa îndeplinirii obiectivului, echipa de handbal vâlceană avea nevoie de cel puţin un punct din această deplasare. Le-a obţinut pe toate cele trei puse în joc.

Elevele lui Constantin Ştefan nu au avut nicio emoţie că ar putea rata victoria. Încă din prima repriză s-au clarificat lucrurile. Vâlcencele au încheiat primul mitan cu un avantaj de zece goluri: scor 21-11. În partea secundă, Mihaela Ani-Senocico şi colegele sale au profitat de forma slabă a gazdelor şi şi-au continuat recitalul. Au punctat la foc automat, astfel că la final s-au bucurat de o victorie concludentă, la diferenţă de 19 goluri: scor 39-20. Pentru HCM a fost cel de-al treilea succes consecutiv din acest final de campionat, motiv pentru mulţi dintre apropiaţii echipei să regrete că s-a încheiat acest sezon. Poate dacă ar mai fi ţinut câteva etape, ajungeam chiar să ne luptăm pentru un loc de cupă europeană. Echipa vâlceană a terminat, însă, sezonul pe locul 8 şi şi-a îndeplinit obiectivul, deşi la un moment dat părea aproape imposibil de realizat acest lucru. Cu victoria de la Cluj-Napoca, „municipalele” au ajuns la 40 de puncte şi la al 13-lea succes din Liga Naţională. În cele 26 de etape, au consemnat o singură remiză, cu Rapid Bucureşti, pe teren propriu, în această primăvară. Au înscris 710 goluri şi au primit 700. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button