Acasă Liga III Mulțumire la Dăești! Viitorul a terminat campionatul pe podium

Mulțumire la Dăești! Viitorul a terminat campionatul pe podium

750
0

Vineri, 30 aprilie, s-au aliniat astrele pentru Viitorul Dăești. S-a întâmplat totul așa cum trebuia pentru ca echipa să termine campionatul pe locul 3. Adi Popa și colegii săi s-au impus în fața echipei CSM Deva, iar în celelalte două jocuri care contau, Gaz Metan Mediaș 2 a remizat (1-1) cu Șelimbăr, iar Măgura Cisnădie a terminat la egalitate, 2-2, cu Gilortul Tg. Cărbunești. Astfel, pe turnantă, formația din Fedeleșoiu le-a depășit pe cele trei grupări din fața sa, Deva, Gaz Metan și Gilortul și și-a îndeplinit obiectivul.

La Simeria, dăeștenii au tras din greu pentru victorie. Au fost conduși cu 1-0. Gazdele au deschis scorul în minutul 12. Jocul a fost relansat de George Neacșu, care, cu o execuție spectaculoasă, de la 20 de metri, a restabilit echilibrul pe tabelă chiar înainte de pauză: 1-1. Partida a fost decisă în minutul 82, de ”veteranul” din tabăra dăeștenilor și totodată antrenor secund, Cristi Munteanu, care, la fel, cu un șut fabulos, de la distanță, de la 25 de metri, l-a lăsat spectator pe portarul advers. 1-2 a fost scorul final, care a adus bucuria în tabăra vâlceană. Dăeștenii i-au dedicat victoria lui Robert Pîrvu, căpitan în acest meci, jucător care și-a serbat ziua de naștere joi, 29 aprilie. La Simeria, Viitorul nu s-a putut baza pe patru jucători de bază: Vasile, Costea, Iordache și Samson, toți accidentați.

”A fost un meci disputat cu Deva. Am avut un început mai puțin bun. Gazdele au profitat și au preluat conducerea. Am avut puterea de a reveni și le mulțumesc băieților pentru acest lucru, pentru efortul depus. Am egalat, iar apoi am trecut în avantaj prin două execuții frumoase, ale lui George Neacșu și Cristi Munteanu. A fost totul așa cum ne-am dorit. Ne-au ajutat și rezultatele celorlalte două meciuri să terminăm sezonul pe locul 3. Eu zic că e foarte bine, dacă ne gândim de unde am plecat. Meritul este al băieților. Le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în această perioadă și ne susțin, în continuare! Să ne revedem cu bine, sănătoși, după sărbători. Paște fericit tuturor!”, a transmis Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Dăești, după ultimul meci al sezonului. Nu a fost și ultima întâlnire cu jucătorii. Dăeștenii se vor reuni imediat după Paști, miercuri, pe 5 mai.