Acasă Karate Multiplul campion european şi mondial Bogdan Gogoloşi deschide săli de karate la...

Multiplul campion european şi mondial Bogdan Gogoloşi deschide săli de karate la Rm. Vâlcea şi Mihăeşti

268
0

Bogdan Gogoloşi, maestru emerit al sportului şi multiplu campion european şi mondial la karate, a decis să transmită mai departe din experienţa şi cunoştinţele sale. Sportivul a anunţat că a început pregătirile pentru formarea grupelor, iar din 14 septembrie se va apuca de treabă.


În acest nou proiect, Bogdan Gogoloşi o va avea alături pe soţia sa, Mihaela, maestru emerit al sportului şi multiplă campioană europeană şi mondială la karate shotokan. Cei doi sportivi au deschis deja săli de antrenamente la Mihăeşti (Căminul Cultural Govora) şi Rm. Vâlcea (C.N.I. Matei Basarab) şi se pregătesc să înceapă această nouă activitate.

„Am ales să deschid sălile acasă, la Vâlcea, alături de soţia mea, pentru a forma o nouă generaţie de oameni valoroşi, cu caractere puternice şi mentalitate de campioni, atât în sport, cât şi în viaţa de zi cu zi. Vâlcea a avut mereu talente şi sportivi valoroşi, dar – din păcate – nu a avut grijă de ei. Noi ne dorim să susţinem şi să încurajăm copiii să realizeze mai mult, să îşi dorească mai mult şi să viseze întotdeauna la ceea ce, pentru unii, par „lucruri imposibile”. Eu le numesc vise de campion şi exact de aici vine şi numele clubului nostru – Champions Dream Team. Mi-aş fi dorit să deschidem sălile chiar de la începutul lunii septembrie, numai că voi plecat săptămâna aceasta, la primul turneu din sesiunea de toamnă – Premier League Cairo. Din 14 septembrie, însă, îi aştept pe toţi cei care doresc să îşi înscrie copiii în grupele noastre de Karate. Este un sport care te dezvoltă armonios, pe toate planurile – mental, fizic şi social. Aşa că este – din punctul meu de vedere – cea mai benefică alternativă pentru telefon şi jocurile pe calculator”, a transmis Bogdan Gogoloşi. La C.N.I „Matei Basarab” (Liceul Pedagogic), pregătirea va avea loc marţea, între 19.30 şi 21.00, şi joia, în intervalul 19.30-21.00. La Mihăeşti (Căminul Cultural Govora), antrenamentele sunt marţea, între 17.30 şi 19.00, şi joia, de la 17.30 la 19.00. Detalii puteţi afla sunând la 0745.268.090 sau 0765.685.315.