Acasă Diverse MTB Govora, pe 14 august! Pedalăm pentru Elena!

MTB Govora, pe 14 august! Pedalăm pentru Elena!

103
0
Pe data de 14 august, staţiunea Băile Govora va găzdui o nouă competiţie sportivă, pe cât de frumosă, pe atât de nobilă. În spatele acţiunii, este şi de această dată Asociaţia Cataleya / Yris, care – ca întotdeauna – îşi propune să ajute o persoană aflată la nevoie.

Fondurile strânse în cadrul MTB Govora vor fi direcţionate către plata serviciilor medicale de care are nevoie Elena. Competiţia este deschisă juniorilor cu vârste cuprinse între 15 şi 17 (masculin & feminin), tinerilor (18-39 ani, open masculin & feminin) şi adulţilor 40+ (masculin şi feminin). Concursul are, cum spuneam, un scop caritabil şi va cuprinde o singură probă.
Înscrieri se pot face până pe 10 august, ora 16:00, prin e-mail, la cataleyayris@yahoo.com sau sunând la numărul de telefon 0753 560 995. Sigur însă că există şi varianta înscrierii la concurs, în ziua competiţiei, cu achitarea taxei la linia de start. Persoanele nu intenţionează să concureze dar doresc să o ajute pe Elena pot face donaţii direct în contul Asociaţiei Cateleya & Yris. Reprezentanţii asociaţiei au menţionat că taxa de participare este de minim 50 d lei şi se virează sub formă de donaţie în contul IBAN RO58BTRLRONCRT0500955501, deschis la Banca Transilvania – Sucursala Rm. Valcea. Revenind la concurs, trebuie să mai precizăm faptul că traseul concursului este prin pădurea Gătejeşti. Este un traseu captivant, complex, cu urcări, coborâri, zone tehnice, push-bike de relaxare şi zone în care este posibil ca ritmul cardiac şi adrenalina să crească puţin. Traseul măsoară în total 17 kilomtri şi, fără îndoială, le va pune la încercare pregătirea fizică tuturor concurenţilor. Startul se va da la ora 10:00, în zona cinematografului din parcul central.