Acasă Liga V Moleşeală, din nou pe teren, după o lună şi jumătate de ”vacanţă”....

Moleşeală, din nou pe teren, după o lună şi jumătate de ”vacanţă”. A oferit un assist. Vărul, Adi Ancuţa, trei goluri pentru Buneşti

680
0

Nicolae Mihai, jucător emblematic în judeţ, şi-a ispăşit pedepasa. După o lună şi jumătate de ”vacanţă”, provocată de o suspendare de şase etape, a revenit duminică, 20 noiembrie, pe teren. A jucat 82 de minute. A avut o evoluţie bună şi şi-a ajutat echipa să se bucure de succes în confruntarea cu Comerţul Roeşti. Cel mai bun jucător din tabăra gazdelor a fost, însă, vărul său, Adi Ancuţa, care a marcat trei goluri şi a mai avut şi alte ocazii. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 10, după o acţiune în dreapta, dezvoltată şi finalizată de atacantul de la Buneşti. Adi Ancuţa a majorat diferenţa în minutul 17. A plecat tot din dreapta, iar în apropiere de linia de poartă, şi-a întors un adversar (i-a rupt coloana, cum se spune în termeni fotbalistici) şi a trimis balonul din nou în poartă. Vlăiculescu a fost aproape de a reduce din diferenţă după o lovitură liberă. Portarul gazdelor a evitat golul. În minutul 23, Ucă a ratat singur cu portarul şansa de a duce scorul la 3-0. În minutul 27, Comerţul a primit o lovitură de pedeapsă, după un henţ. Vlăiculescu nu a avut noroc nici de această dată. A trimis balonul, din punctul cu var, peste poartă. Mingea nu a vrut să intre în poarta gazdelor nici după o altă lovitură liberă, executată spre vinclu de Mihăilă. Cătălin Ancuţa a anticipat bine şi a respins mingea în corner. Repriza s-a încheiat cu două ocazii ale gazdelor de a majora ecartul. Lui Ancuţa i s-a opus bara, iar Moleşeală a încercat să puncteze cu un şut sub transversală. Enescu s-a opus golului. A fost o repriză deschisă, cu multe faze de poartă. În partea secundă ritmul a mai scăzut. Gazdele nu au mai avut aceeaşi prospeţime. La trei minute de la reluare, s-a făcut 2-1. Mosoreanu a centrat, din dreapta, iar fundaşul de la Buneşti, Oneaţă, şi-a învins propriul portar. Imediat, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică. Giuran a primit al doilea galben, spre nemulţumirea oficialilor de la Roeşti, care au mai pierdut un jucător, în condiţiile în care nu s-au putut baza din start pe doi fotbalişti, pentru care aşteptau să le fie trimise legitimaţiile, de la AJF, după expirarea suspendărilor.
După o bară, a lui Ucă, a venit şi golul 3 pentru Buneşti. În minutul 71, ”Moleşeală” a executat cu efect o lovitură de la colţ şi din învălmăşeală, balonul a intrat în poartă. Adi Ancuţa a şutat, dar mai degrabă ultimul care a atins mingea a fost Predulete, de la Roeşti: 3-1. Imediat, s-a refăcut şi echilibrul numeric. De ziua de naştere, Iulian Niţoi a primit cartonaşul roşu din partea arbitrului (pentru două galbene). A fost şi tatăl său pe teren, Ion Niţoi, care l-a înlocuit pe Moleşeală, în ultimele minute. Nici pentru acesta nu a fost meciul de bun august, alegându-se cu o accidentare. Spre final, Ionuţ Nicolae, poate cel mai activ jucător din tabăra roeşteană, a ratat o altă ocazie pentru echipa sa. S-a terminat 3-1 şi Buneşti a revenit la un punct distanţă de podium în Liga a V-a.