Acasă Diverse Mireya Gonzalez: ”Când joci împotriva lui Buducnost, ştii că trebuie să lupţi...

Mireya Gonzalez: ”Când joci împotriva lui Buducnost, ştii că trebuie să lupţi cu toate puterile, pentru că altfel nu vei câştiga”

130
0

Mireya Gonzalez a fost şi de această dată într-o formă bună şi a ajutat echipa vâlceană să obţină al doilea succes consecutiv în Liga Campionilor. La final a spus că e mândră de echipa sa: ”Felicitări Buducnost! Au luptat foarte bine şi nu s-a cunoscut că au o bancă mai scurtă decât noi. Când joci împotriva lui Buducnost, chiar şi dacă le lipsesc anumite jucătoare, ştii că trebui să lupţi cu toate puterile pentru că altfel niciodată nu vei câştiga. Sunt fericită şi mândră de echipa noastră, cred că am arătat tărie de caracter, am fost puternice în apărare, am pus presiune în atac, am găsit soluţii bune. Pentru noi e important să continuăm în acest fel. Ne simţim mai încrezătoare după aceste două victorii. Sper ca acest lucru să ne ajute să continuăm pe acest drum. Handbalul e un sport colectiv. Nu înseamnă foarte mult pentru mine că am marcat. Dacă câştigăm meciul, nu e nicio diferenţă pentru mine, că înscriu eu mai multe goluri sau celelalte colege”.

Florentin Pera şi-a exprimat şi el mulţumirea vizavi de prestaţia echipei vâlcene şi de rezultat:
”Felicitări Buducnost! Îmi place această echipă, aceste jucătoare, care joacă cu inima, luptă de fiecare dată. Nu e uşor să joci împotriva lor. Pentru noi, a fost un meci foarte bun, în special pe faza de apărare. Am luat două puncte importante. Avem moral bun după partidele cu Podravka şi Buducnost. Ne gândim deja la meciul cu CSKA. Sper să continuăm aşa. CSKA e o echipă foarte purternică, cu jucătoare valoroase. E important să luptăm ca şi cu Buducnost şi normal, ne dorim să câştigăm. Cu echipa din Muntenegru fetele mele s-au ajutat una pe alta, au făcut un joc colectiv, am găsit soluţii bune în atac. Sunt foarte fericit pentru această victorie. Am jucat bine şi la Podravka în apărare. Când câştigi e simplu apoi să joci bine. Avem o echipă cu fete extraordinare, de caracter şi e important acest lucru. Pierzi sau câştigi, e important să lupţi. În opinia mea, asta a făcut diferenţa: jucătoarele mele au arătat că au caracter”.