Politica

Mircia Gutău, supărat că Alina Tîrlea a deschis gura când nu trebuia

mircia gutau vs alina tarleaMircia Gutău, preşedintele UNPR Rm. Vâlcea, s-a arătat extrem de dezamăgit faţă de câţiva dintre oamenii pe care i-a ajutat să ajungă în fruntea oraşului. „Spre exemplu, avem în Consiliul Local o domnişoară (Alina Tîrlea), care în 2008 nu avea loc de muncă. Am avut mare încredere în ea. Am pus-o în Consiliul de Administraţie de la Oltchim. Între timp, a terminat facultatea şi a ajuns director (la Hotelul Livadia). (…) Acum câteva zile, am văzut-o pe un post local de televiziune aruncând cu noroi în mine”, a spus liderul progresist. El i-a transmis fostei sale… colege „să aibă toată încrederea că roata se întoarce”. „4 ani, n-a deschis gura în Consiliul Local. De-aia am şi rămas surprins acum, văzând că poate să vorbească”, i-a mai reproşat Mircia Gutău.
Din punctul nostru de vedere, fostul primar are dreptate doar parţial. În primul rând, pentru că ştia foarte bine pe cine promovează, iar dacă avea îndoieli în privinţa Alinei Tîrlea trebuia să-i găsească o funcţie pe măsura pregătirii sale. În al doilea rând, nu-i dăm dreptate lui Mircia Gutău pentru că şi acum ţine sub aripă nişte nulităţi. Cum vi se pare, de exemplu, asocierea dintre Mircia Gutău şi Traian Guminski sau alte hahalere de la UNPR, care sug la 7 ţîţe, n-au caracter etc.? Cineva ar putea spune că Mircia Gutău n-are nicio treabă cu Guminski, care este căţelul deputatului Dan Mazilu. L-am contrazice fără ezitare. Primii asupra cărora se răsfrânge efectul negativ al acestor „relaţii” sunt Gutău şi Veţeleanu.

Articole Similare

2 Comments

  1. Felicitari, fratilor, ati scris, in fine, un cuvant intelept. Da, sigur ca Gutau stia pe cine promoveaza. Daca promovarile s-ar fi facut prin concurs, „pe bune”, posturile ar fi fost ocupate de oameni competenti, convinsi ca pregatirea si capacitatea lor i-au ajutat si nu „bunavointa” unui primar, fapt pentru care n-ar fi avut de ce sa-i fie datori lui Gutau.
    Apropo, de ce credeti ca Gutau a promovat astfel de persoane? Mai e o vorba din popor – „Cin’ se-aseamana, se-aduna”.
    „Am pus-o în Consiliul de Administraţie de la Oltchim” – asta o fi sau nu TRAFIC DE INFLUENTA?
    Orasul asta s-a tranformat intr-o cloaca. De cand oare?

  2. Atentie domnisoara, ca nea Mircia e foarte razbunator, daca-si pune in gand ca mazileasca pe cineva, o face, mai ales ii place sa-i „faca” pe oameni pe la spate, cand nu se asteapta

Lasă un răspuns

Back to top button