Acasă Liga Nationala Minevskaja, final de drum la SCM

Minevskaja, final de drum la SCM

110
0

Miercuri, 15 septembrie, conducerea clubului SCM Rm. Vâlcea a anunţat despărţirea de una dintre jucătoarele de bază din sezonul trecut. Evgenija Minevskaja nu va mai continua la echipa vâlceană. Ea oricum era indisponibilă, după operaţia suferită în vară.
«Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea şi interul stânga Evgenija Minevskaja au ajuns la un acord comun în privinţa rezilierii contractului de activitate sportivă. ”Sheni”, cum îi spun apropiaţii, a reuşit să marcheze de 64 de ori pentru formaţia noastră, în ediţia trecută de campionat. A fost la înălţime în Liga Campionilor, având o medie de aproximativ 3 goluri pe meci, reuşind să înscrie de 33 de ori.

”Îmi pare rău că drumurile noastre se despart în acest moment, dar totodată suntem recunoscători pentru tot ce a făcut pentru echipă, ocazie cu care îi mulţumim pentru contribuţia adusă. De asemenea, regretăm accidentarea sportivei suferită în primăvară şi îi dorim să îşi finalizeze cât mai rapid recuperarea, dar şi mult succes în viitor”, a declarat Florin Verigeanu.
Despărţirea provine după doar un an de activitate la Râmnicu Vâlcea, dar sportiva pleacă de la formaţia noastră cu un mare regret, acela că nu a avut posibilitatea să evolueze pe teren propriu în faţa propriilor fani, din cauza situaţiei pandemice. De asemenea, pentru sportivă, în acest moment cea mai importantă este sănătatea.

”Am avut parte de o experienţă deosebită. Din păcate, nu am avut şansa să joc cu sala plină, dar în acelaşi timp vreau să mulţumesc suporterilor pentru toată susţinerea din această perioadă. Îmi pare rău că această colaborare trebuie să se termine în acest fel, dar pentru mine, în acest moment, sănătatea este cea mai importantă” a spus Evgenija. Mulţumim, Evgenija Minevskaja! Mult succes, Sheni!”, a fost comunicat transmis de Sport Club Municipal, după despărţirea de handbalista germană, cu origini în Belarus.