Acasă Liga III Minerul, fără rezervă de portar

Minerul, fără rezervă de portar

179
0

Marius Vlădoi a fost acuzat după partida cu Hermannstadt inclusiv pentru faptul că apără la acest nivel, deşi a atins de curând borna 50 (de ani). Puţini ştiu faptul că, în ultimul meci, nici măcar nu a existat o altă variantă. Celălalt goal-keeper din lot, Ştefan Popa, e indisponibil.

”Lumea nu ştie că eu, vrând, nevrând, a trebuit să stau în poartă pentru că nu aveam rezervă de portar. Popa e indisponibil. Dar nu trebuie să dau explicaţii. Nu apăr pe nimeni. Noi am pierdut. Dar astea sunt condiţile în care participăm în această competiţie. Nu ne comparăm cu echipe care au alte pretenţii financiare, fac antrenament în fiecare zi. Nu e uşor. Ne-a susţinut Primăria Costeşti, CJV, dar atâta putem momentan. La condiţiile pe care le avem nu ştiu cine putea face mai mult. Au fost discuţii, normal, după meciul cu Hermannstadt. Au fost şi jucători care nu au avut atitudinea la care mă aşteptam. Aş fi vrut mai mult de la ei, dar asta e. Eu zic că într-un meci nu poate să joace 11 jucători formidabil.

Am început bine, am avut 1-0, apoi 2-0. Era prea devreme să ne apărăm. Am vrut să jucăm ofensiv. Acestea sunt riscurile, ni le-am asumat. Întervin suspendări, accidentări. Toţi spun de tineret, dar de unde să mai iei? Am jucat în ultimele meciuri cu fundaş central de 2004, vâlcean. Alţii ar fi avut curaj? În tur, 80% din meciuri am jucat cu portar de 2003. Dacă nici noi nu am promovat tinerii, atunci cine? Avem în lot jucători de 2004, 2003. O să crească. Să dea Dumnezeu să ajungă cât mai sus. Ne vom mândri că am pus şi noi o cărămidă la fundaţia lor. Astea sunt realităţile, nu că stau eu în poartă la 50 de ani. Până la urmă, da, pot să mai apăr la nivelul acesta, că altfel mă dădeam la o parte, eram primul care ridica mâna. E foarte simplu. Pot să văd jocul şi din poartă. Mai sunt cazuri în care şi să vrei să stai pe bancă, nu poţi, cum a fost acum”, a explicat ”Ţeţe” Vlădoi.