Acasă Liga III Minerul Costești revine în Rm. Vâlcea! Își va disputa meciurile din Liga...

Minerul Costești revine în Rm. Vâlcea! Își va disputa meciurile din Liga a III-a pe stadionul…

1180
0

Marius Vlădoi, Ion Lazăr și Laurențiu Nicolaescu i-au anunțat pe jucătorii de la Minerul Costești că reunirea lotului va avea loc pe 24 ianuarie. Fotbaliștii formației de liga a III-a vor mai avea, așadar, încă o săptămână de vacanță. Antrenamentele de dinaintea reluării competiției, dar și meciurile din partea a doua a sezonului se vor desfășura în Rm. Vâlcea. Minerul pleacă de la Orlești. Costești va juca pe fostul stadion Oltchim (baza Brother`s).

”Vrem să mulțumim tuturor celor de la Orlești pentru găzduire! Au făcut eforturi ca să fie totul bine. Am luat decizia de a schimba locația pentru că am considerat că e mai bine ca acolo unde facem antrenamentele, să și jucăm”, a precizat Marius Vlădoi.

Claudiu Trașcă și colegii săi vor juca partidele din partea a doua a campionatului vinerea. Cu siguranță, vor avea parte de acum înainte și de sprijinul unui grup mai numeros de suporteri. Nu sunt nici la concurență cu Dăești și nici cu meciurile de Liga a IV-a, care se dispută sâmbăta. Va fi ca pe vremea când Oltchim activa în Liga a III-a.

Minerul are în plan ca în perioada următoare să susțină și un cantonament. O decizie finală în acest sens se va lua în următoarele zile când, cel mai probabil, va fi definitivat și lotul. Conducătorii formației din Costești intenționează să aducă ”forțe proaspete”, care să ajute la îmbunătățirea rezultatelor în Liga a III-a.

Marius Vlădoi a anunțat că primul meci amical din perioada de pregătire va fi pe 29 ianuarie. Adversara ”minerilor” va fi echipa de Liga a IV-a Chimia 1973 Rm. Vâlcea.