Acasă Liga III Minerul Costești, punct de aur în deplasare! Remiză cu principala favorită la...

Minerul Costești, punct de aur în deplasare! Remiză cu principala favorită la câștigarea campionatului

861
0

Sâmbătă, 11 septembrie, Minerul Costești a jucat în deplasare, contra echipei considerată ca fiind principala favorită la câștigarea Seriei a VI-a din Liga a III-a, CSM Slatina. Cu două înfrângeri în două etape și având în vedere rezultatele din sezonul trecut, formația pregătită de Marius Vlădoi și Robert Olaru părea victimă sigură în fața trupei venită din Liga a II-a. Probabil că și gazdele au gândit la fel, au luat jocul ușor, fiind surprinse de gruparea vâlceană. Confruntarea s-a încheiat la scorul de 1-1. Oltenii au marcat rapid, după doar șase minute de joc, prin Sălcianu, care a profitat de o nesincronizare în defensiva vâlcenilor. Se gândeau, probabil, că e doar începutul și scorul va căpăta amploare. Golul nu le-a turnat, însă, plumb în picioare jucătorilor de la Costești, care au reacționat bine. Au intrat la pauză în dezavantaj, dar cu speranțe că pot relansa jocul în partea secundă. La 10 minute de la reluare, după o acțiune personală, Răducu Rădulescu a egalat: 1-1. Până la final, gazdele nu au mai reușit să surprindă apărarea vâlcenilor, care se întorc de la Slatina cu un punct de aur, primul din acest sezon, unul în care mizează pe mulți tineri. Doar doi jucători din primul 11 al Costeștiului, de la Slatina, au peste 30 de ani (Nicolaescu și Trașcă).

Minerul Costești s-a bazat, cu CSM Slatina, pe jucătorii: Panait – Neacșu, Nicolaescu, Zanfir (Vladu, 46), Rizea, Pufu (Casoni, 69), Proteasa, A. Diaconescu (R. Negoiță, 69), M. Vlad, Trașcă (Milosteanu, 90+5), Rădulescu (Zotică, 77).

În următoarea etapă, Larry Nicolaescu & Co. vor juca tot în deplasare, pe terenul adversarei din această rundă a dăeștenilor, Sporting Roșiori, formație încă neînvinsă în acest campionat. Poate ”minerii” au căpătat încredere după acest rezultat, vor face din nou un joc bun și vor bifa primul succes.