Acasă Diverse Minerul Costeşti îşi va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul...

Minerul Costeşti îşi va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul Brothers. Doar patru fotbalişti au rămas din vechea gardă. Primele transferuri… de la minifotbal!

612
0

Înainte de a afla deznodământul în privința eșalonului din care vor face parte, Marius Vlădoi și Laurențiu Nicolaescu au realizat câteva transferuri pentru a juca în Cupa României. Din vechiul lot, doar patru jucători au rămas. Echipa va fi completată, momentan, în mare, cu jucători de la minifotbal, de la FIT 24.

”Am jucat deja un prim meci amical, cu Chimia. Primul transfer a fost al lui Cosmin Popa, ultima dată la Olympic. Au mai venit nişte băieţi de la minifotbal, de la FIT 24. Uşor-uşor, strângem rândurile. Nu am renunţat nici la ideea formării unor grupe de copii şi juniori, dar deocamdată nu s-a concretizat nimic. La nivel de conducere şi susţinere, nu se schimbă nimic. Ne bazăm în continuare şi pe domnul primar, Primăria Costeşti şi toţi ceilalţi care ne-au sprijinit şi până acum. Meciurile de pe teren propriu le vom disputa pe stadionul Brothers. În Cupă ne vom prezenta, bineînțeles, pentru că altfel riscăm nişte sancţiuni din partea FRF. Până la ora acelui joc, din 17 august, sper să avem lotul conturat”, au precizat Marius Vlădoi şi Laurenţiu Nicolaescu, doi dintre cei patru jucători care continuă la Minerul, din lotul din sezonul trecut. Ceilalţi doi sunt Alexandru Zamfirescu (Zambrotta) şi juniorul Denis Negoiţă. Restul, s-au împărţit între echipele de Liga a III-a şi cele de Liga a IV-a, cu pretenţii la primul loc. Gorjenii din lot, Mărăscu şi Miroiu au mers la Fărcăşeşti, în Liga a IV-a din Gorj, Paşoi şi ”Pele” Păun au ajuns la Mădulari, Rizea, la Sparta, Claudiu Traşcă şi George Neacşu, în Zăvoi, la SCM, Horumbă, la Călimăneşti.
Altfel, joi, 11 august, Minerul a mai avut un meci amical cu Ioneşti, iar sâmbătă merge la Păuşeşti Otăsău. După meciul din 17 august, cu Horezu, din Cupă, va mai disputa partide de verificare cu SCM, pe 20 august şi pe 23 august, cu Budeşti.