Liga IV

Minerii au câştigat! Cei de pe ISport Arena. ”Boabă” a revenit în iarbă, într-un meci oficial, după luni bune de absenţă

Sâmbătă după-amiază, pe arena ISport, din Râmnic, Minerul Costeşti a primit echipa Minerul Berbeşti. Ambele echipe aveau moral bun. Gazdele câştigaseră la Mădulari, iar oaspeţii veneau după un succes de răsunet, 9-2 cu Chimia. Au dat atunci toate golurile. Nu au mai păstrat şi pentru acest duel. Minerul… din Costeşti a câştigat întâlnirea cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ionuţ Neacşa, cu aproximativ 15 minute înainte de final. A fost o minge în adâncime, iar antrenorul Bobi Preda, intrat pe teren în partea secundă, aflat la primul meci oficial după aproape un an de pauză, şi-a păcălit adversarul, a păstruns şi a centrat decisiv, pentru Neacşa.

”Toată echipa a jucat foarte bine. Ţighi, Fuiorea, în apărare şi toţi ceilalţi au făcut un meci bun. A fost o victorie meritată. În afara golului am mai avut şi alte situaţii de a înscrie. Am ratat vreo trei ocazii în prima repriză. Adversarii cred că au avut una, dar s-a dat fault la portar. Au lipsit doar Zizel Mătăsaru şi Viorel Popescu, iar Lucian Pătularu a fost accidentat. S-a lovit la meciul de la Mădulari. Cum v-am spus, ne bucurăm de fotbal. Dacă vin şi victorii e cu atât mai bine şi mai frumos pentru noi”, a spus Bobi Preda, antrenorul-jucător de la Costeşti, echipă aflată la a treia victorie stagională.

Articole Similare

Back to top button