Acasă Liga II Mihai Stoica – vizat pentru funcţia de director tehnic

Mihai Stoica – vizat pentru funcţia de director tehnic

264
0

Stoica Mihai* săptămâna trecută, fostul antrenor al echipei FC Snagov a venit de câteva ori în Zăvoi şi s-a aflat în tribună la meciul cu ACU Arad

În condiţiile în care Sorin Bucuroaia nu are o experienţă suficientă ca antrenor, noul finanţator al echipei din Zăvoi, Cătălin Rufu, încearcă să-l convingă pe Mihai Stoica să-i dea o mână de ajutor tânărului tehnician al CSM-ului. Săptămâna trecută, Stoica a venit de câteva ori în Zăvoi, iar sâmbătă s-a aflat chiar în tribună la meciul cu ACU Arad. „Am aflat şi eu că există varianta ca Mihai Stoica să fie instalat ca director tehnic la CSM, dar mai multe amănunte nu pot să ofer în acest sens. Până ce se va oficializa această mutare, încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Oricum, e o postură nouă şi pentru mine, dar sunt ambiţios. Îmi pun toate cunoştinţele în slujba echipei”, a precizat principalul Sorin Bucuroaia.
Altfel, alături de Cătălin Rufu şi Mihai Stoica, în tribuna oficială a Stadionului „Municipal” din Zăvoi a fost prezent şi Gheorghe Constantin, fostul şef al CCA declarând de curând că ar fi dispus să revină în fotbal, poate chiar în postura de preşedinte al CSM-ului.