Acasă Liga V Mihăești, surprinsă de noua ”față” a echipei din Lăpușata. Diferența, pe sintetic,...

Mihăești, surprinsă de noua ”față” a echipei din Lăpușata. Diferența, pe sintetic, a fost făcută de golul lui Pătrașcu, din penalty, din partea secundă

922
0

AS Mihăești a început returul pe sinteticul din Zăvoi. Își va mai disputa o perioadă meciurile de pe teren propriu aici, până când suprafața de joc din Mihăești, refăcută, va permite revenirea. Florin Ștefan și colegii săi au dat piept cu Inter Lăpușata. Se așteptau la un meci mai lejer, însă nu a fost deloc așa. Oaspeții au dat o replică bună.

”Am început bine, am marcat repede. Marinel Mazilu l-a învins pe portarul advers cu un șut la colțul scurt. După o aruncare de la margine, a fost mai rapid decât apărătorii de la Lăpușata, a ciupit mingea dintre ei și ne-a adus în avantaj. Am intrat la pauză pe plus, dar ne-am văzut egalați, pe o greșeală în apărare. Am marcat golul de 2-1 la jumătatea reprizei secunde, dintr-un penalty transformat de Ionuț Pătrașcu. Tot el l-a scos. Eu i-am pasat. Au contestat adversarii, dar a fost penalty. Cine nu contestă? Tot timpul au fost și vor fi discuții în astfel de situații. Jocul ni l-am făcut noi greu. Am avut multe ocazii, dar nu am reușit să le valorificăm. Oricum, Lăpușata ne-a surprins plăcut. Au o echipă mult schimbată în bine față de turul campionatului, cu mulți copii, jucători tineri. Sunt convins că va produce surprize în acest retur și va face viață grea chiar și echipelor mai bine cotate. În ceea ce ne privește, ne bucurăm pentru victorie, am rămas pe 3, suntem în grafic. Din păcate, nu ne-am putut strânge toți pentru acest meci. Am fost 14-15 jucători, dintre care trei portari. A lipsit și Leonard Găloi, ultimul nostru transfer, jucător care a făcut junioratul la SCM și pe care îl așteptăm în etapele viitoare”, a precizat Lucian Briceag, atacantul (și în mod excepțional portarul) celor de la AS Mihăești.