Mihaela Ani-Senocico se întoarce acasă

senocico copy* jucătoarea HCM-ului spune că va face tot posibilul să-şi ajute echipa să obţină o victorie la poalele Feleacului

La finalul întâlnirii cu HC Zalău, Mihaela Ani-Senocico, una dintre cele mai bune marcatoare ale HCM-ului în această partidă, s-a felicitat pentru alegerea pe care a făcut-o în vara anului trecut, de a veni la Vâlcea şi a spus că va încerca să-şi ajute echipa să se bucure de succes şi la Cluj. La Universitatea, „Seno” şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei, însă la revenirea acasă, ca adversară a echipei locale, a avut parte de o experienţă neplăcută. S-a întâmplat acest lucru la un meci amical disputat între formaţia ardeleană şi HCM Rm. Vâlcea. „Mă bucur pentru această victorie, cu HC Zalău, pentru că am muncit foarte mult toată săptămâna şi am pregătit meciul foarte bine.

Din păcate, ne-am relaxat pe final şi asta ne-a costat puţin, dar a fost bine până la urmă că am reuşit să ne menţinem concentrarea până la final şi să obţinem victoria. A fost ultimul meci în faţa suporterilor şi mă bucur că am reuşit să-l terminăm aşa. Le mulţumim din tot sufletul suporterilor, că au fost alături de noi. Sperăm să venim cu o victorie şi de la Cluj şi de ce nu, să facem un meci foarte bun şi cu Brăila, în Cupa României. Pentru mine a fost extraordinar acest sezon. Mă bucur că am făcut acest pas şi am venit la Vâlcea. Am întâlnit o echipă extraordinară, nişte oameni extraordinari în jurul acesteia, care sper să fie în continuare alături de echipă, să o susţină şi de ce nu, să obţină performanţe cât mai bune. În ceea ce mă priveşte, încă nu s-a hotărât nimic. Nu am luat nicio decizie, dar în curând o voi lua şi sper să fie bine. Despre meciul de la Cluj, ştiu că o să fie foarte greu. Pe teren propriu, Universitatea se motivează foarte bine. Dar dacă noi o să pregătim meciul la fel de bine ca şi până acum, dacă o să facem un joc bun şi o să ne concentrăm, putem spera la o victorie. Nu mă aştept la nimic o dată cu revenirea mea la Cluj. O să le iau pe toate aşa cum sunt, o să merg şi o să-mi fac treaba pe teren, pentru Vâlcea, pentru că aici activez. Îmi doresc foarte mult să ajut echipa să obţină o victorie”, a spus Mihaela Ani-Senocico înaintea revenirii acasă, la poalele Feleacului. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button