Acasă Administratie Miercuri, pe 10 străzi din Olăneşti, se întrerupe alimentarea cu apă timp...

Miercuri, pe 10 străzi din Olăneşti, se întrerupe alimentarea cu apă timp de 4 ore

81
1

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a rețelei de apă potabilă din PE Dn160mm (înlocuită pe strada Forestierilor – punct Pod Forestier), din Băile Olănești, cu conducta existentă din PE D160mm, executată de Primaria Băile Olănești prin programul POR, vă comunicăm:
În data de 28. 11. 2018, între orele 9.00 – 13.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Băile Olănești, județul Vâlcea, pe străzile: Forestierilor (Hotel Suprem, Hotel Stogu și imobile), Cuibul cu Dor, Horea, Podișor, Înfrățirii, Pădurii, Ponor, Izlazului, Epurești și Parângului.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări atât în zonă, cât și în zonele adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. De aceea, recomandăm consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării.Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise al beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele de intervenție ale Apavil SA vor face eforturi susținute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.
COMPARTIMENTUL MASS-MEDIA

1 COMENTARIU