Acasă Diverse Cele mai bune sloturi online cu tematică sportivă

Cele mai bune sloturi online cu tematică sportivă

30
0

4 sloturi online inspirate din fotbal pe care nu le poți rata

Fanii fotbalului nu ratează nicio șansă să se bucure de jocul preferat, fie că ies la un meci cu prietenii în fața blocului, fie că urmăresc marile campionate la televizor, joacă FIFA pe PC sau XBOX sau, de ce nu, se bucură de păcănele gratis inspirate din fotbal la cazinourile licențiate.

Acestea din urmă sunt populare atât pe plan internațional, cât și în România. Sporturile în general sunt un topic de interes pentru dezvoltatorii de jocuri de cazino, fie că vorbim despre basket, cricket, fotbal sau tenis. În România, mai ales, fotbalul face parte din identitatea națională, iar echipele noastre adună comunități impresionante de suporteri cu ocazia fiecărui meci.

Așadar, dacă și tu faci parte din categoria iubitorilor de fotbal, iată 4 sloturi inspirate din sportul tău de suflet pe care să le încerci chiar azi:

#1 Super Striker (NetEnt)

Super Striker este un slot cu 3 role și 3 rânduri lansat în 2020 de NetEnt. El poate fi încercat gratuit sau pe bani reali de pe desktop sau mobil și oferă o rată de plată atractivă de 96.04%. Jocul include diverse funcții speciale, bonusuri și simboluri, printre care se numără rundele cu rotiri gratuite, funcția Golden Multiplier și funcția Bet Slip care permite adăugarea unui pariu lateral.
Super Striker oferă o experiență de gaming plină de realism și suspans – imediat ce deschizi fereastra de joc vei fi întâmpinat de sunetul unei ghete de fotbal lovind mingea, iar în fundal se vor auzi fluierul arbitrului și zgomotele mulțimii.

#2 Top Strike Championship (NextGen/SG Digital)

Top Strike Championship este un slot lansat în 2018 de către NextGen Gaming, în același an în care a avut loc Cupa Mondială. Jocul are o structură de 5 role și 20 de linii de plată și o rată de câștig de 94.99%. Slotul este extrem de profitabil, putând oferi până la 250 000 RON la o singură rotire norocoasă.
Mizele se plasează între 0.2 RON și 100 RON, dar poți juca și exclusiv pentru distracție, dacă nu vrei să investești încă bani reali. În slot sunt prezente simboluri wild sub forma unui logo wild simplu, dar și un simbol scatter în forma unei mingi de fotbal. Dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri scatter pe role, te așteaptă între 10-20 rotiri gratuite.
Design-ul slotului nu lasă niciun detaliu la întâmplare, fiind inspirat din evenimentele Cupei Mondiale – regăsim un stadion masiv în background, iar rolele sunt populate de mingi de fotbal, trofee și jucători.

#3 Football Star Deluxe (Microgaming)

Football Star Deluxe este cel mai nou slot cu tematică sportivă, lansat de Microgaming în 2021, dar și o continuare a jocului precedent, Football Star din 2014, care se bucură și astăzi de aceeași popularitate la cazinourile românești.
Football Star Deluxe este un slot cu 5 role și între 18-88 linii de plată. Rata de câștig este de 96.88% iar suma maximă pe care o pot obține pariorii este de 3200x valoarea mizei. Cadrul de desfășurare este un teren de fotbal sintetic, iar pe role sunt prezenți 4 jucători, alături de un arbitru, niște ghete de fotbal și un tricou de tip jersey.
Din slot nu lipsesc simbolurile wild aleatorii regăsite în jocul de bază, alături de mecanica rolelor în cascadă – aceasta din urmă îndepărtează simbolurile implicate într-o combinație câștigătoare și le înlocuiește cu altele, la care se adaugă un multiplicator de până la 10x. Jocul oferă și până la 12 rotiri gratuite în runda bonus Free Spins.

#4 Foxin’ Wins Football Fever (NextGen Gaming)

Foxin’ Wins Football Fever este un slot cu 5 role și 25 de linii de plată dezvoltat de compania NextGen Gaming. Rata de plată estimată este de 96.6% iar nivelul de volatilitate este mediu. Slotul se remarcă prin adaptarea umoristică a jocului de fotbal pe role, marcatorii fiind înlocuiți de vulpi haioase, alături de alte simboluri tematice – cărți de joc, bani, simboluri scatter, mașini sport sau trofee.
Pictogramele par a fi inspirate din benzile desenate, astfel că acest slot este alegerea perfectă pentru o seară relaxantă de weekend. Mizele se plasează între 10 și 100 RON per rotire iar câștigul maxim disponibil este de 5000x valoarea mizei.
Acest slot are toate elementele de succes pentru o experiență de joc autentică – funcțiile bonus Fox Funds și Leprechaun Shakedown îți oferă premii cash aleatorii, în timp ce minim 3 simboluri scatter îți aduc rotiri gratuite.
Compania dezvoltatoare, NextGen Gaming a optimizat foarte bine jocul, astfel că poate rula și pe Flash și pe HTML5. Îl poți încerca direct în web browser, de pe telefon sau de pe tabletă, iar funcțiile bonus rămân intacte.
Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.