Acasă Diverse Mesaj al unui preşedinte de AJF pentru autorităţi: ”Aţi sufocat destul fotbalul!...

Mesaj al unui preşedinte de AJF pentru autorităţi: ”Aţi sufocat destul fotbalul! Permiteţi reluarea activităţii sportive pe stadioane!”

165
0

Mesajul unui preşedinte de AJF din ţară a devenit, în week-end, viral pe reţelele de socializare. Nu ştim dacă a fost preluat sau conceput de acesta, însă în el s-au regăsit mulţi dintre sportivii care nu au mai avut posibilitatea să joace fotbal în mod oficial de aproape un an. Poate că va ajunge şi la urechile autorităţilor locale, care sunt aşteptate să ia o decizie cât mai repede în privinţa redeschiderii fotbalului amator şi a celorlalte competiţii care au fost întrerupte în luna martie a anului trecut.

”Aţi sufocat destul fotbalul, permiteţi reluarea activităţii sportive pe stadioane! Alo, băieţii de la Palatul Victoria, chiar nu sunteţi capabili să gestionaţi această situaţie fără precedent? Nu aveţi specialişti care să vă lămurească cum stau lucrurile? O faceţi în cunoştinţă de cauză şi sunteţi rău intenţionaţi? Atenţie!!! Dispar copiii şi practicanţii de sport! Dispar antrenorii şi arbitrii! Dispar sponsorii (şi aşa foarte puţini)! Bazele sportive sunt în paragină. Sunt pierderi uriaşe de resursă umană şi financiară. Nu puteţi rămâne impasibili la acest colaps în care se află sportul la nivel naţional! Cum puteţi explica, de exemplu, faptul că într-un centru comercial pot intra sute şi mii de persoane simultan, dar pe un teren de fotbal, în aer liber, nu pot avea activitate de pregătire sau competiţională, cu respectarea unor reguli prestabilite, 40-50 de persoane? Lăsaţi sportul şi fotbalul să renască până nu va fi prea târziu şi pierderile vor fi irecuperabile!”, a postat Ciprian Prisăcaru, pe facebook, preşedintele AJF Dâmboviţa. Acesta a preluat şefia fotbalului din Dâmboviţa la începutul acestui an. Prisăcaru este şi director al Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte.