Măru’ a vrut să retragă Unirea Laloşu din campionat

marian ion maru lalosu* după meciul pierdut de echipa sa, la FC Păuşeşti Otăsău (1-2)

Fără finanţatorul Marian Ion (Măru’) pe teren, Unirea Laloşu a reuşit să obţină o victorie de senzaţie cu fosta lideră Căpşunarii Buneşti. Echipa din sudul judeţului a triumfat cu 2-1, prin golurile marcate de Paul Bodescu şi Adi Pantaleru (ultimul fiind un tânăr fotbalist care a bifat abia al doilea meci ca titular în Liga a IV-a). „Băieţii mi-au făcut cu adevărat o bucurie foarte mare prin această victorie, mai ales după experienţa negativă pe care am trăit-o cu toţii la Păuşeşti Otăsău. Am vrut chiar să-mi retrag echipa din campionat, după meciul din etapa precedentă.

Iar asta deoarece, de fiecare dată când am jucat contra celor din Păuşeşti Otăsău, în trei meciuri, nu ne-au bătut ei, ci arbitrii! De această dată, Nicolae Dobrică a fost cel care a ieşit la rampă. Sunt probleme mari de tot la Păuşeşti Otăsău, nu acuz pe nimeni de acolo, e treaba lor să şicaneze arbitrii. Dar îi acuz pe «fluieraşi» pentru că, pe româneşte vorbind, se cam p…ă pe ei, când conduc meciurile de la Păuşeşti Otăsău.
Dobrică a condus senzaţional timp de 60 de minute, dar apoi s-a făcut de râs! Am avut 1-0, iar primul gol l-am încasat când erau trei inşi în ofsaid. Cel de-al doilea a picat după o lovitură liberă, iar la acest capitol pot să zic că Dobrică a avut grijă să le ofere gazdelor, şi nu greşesc deloc! vreo 15 lovituri libere de la 18-20 de metri, din toate poziţiile, până ce au nimerit una în poartă! Săptămâna trecută, le-am spus inclusiv celor de la AJF Vâlcea de intenţia mea de a ne retrage, dar am decis să continui la dorinţa băieţilor. Asta a contat cel mai mult! Le mulţumesc pentru că m-au convins să nu abandonăm şi pentru victoria cu Căpşunarii. Mai ales că duminica trecută n-au fost decât 11 jucători la meci. Mie îmi va fi foarte greu să mă mai ocup îndeaproape de echipă o perioadă, deoarece pe 6 mai va începe campania electorală şi sunt angrenat în lupta pentru a deveni primar la Laloşu”, a explicat Marian Ion.

Finanţatorul de la Unirea Laloşu va candida pentru funcţia de primar din partea PSD

Măru’ nu a putut fi prezent la meciul echipei sale cu Căpşunarii Buneşti dintr-un motiv întemeiat. Duminica trecută, finanţatorul de la Unirea Laloşu a participat, în Râmnic, la şedinţa de validare, de către conducerea PSD Vâlcea, a candidaţilor la funcţia de primar în localităţile din judeţ. La scrutinul din 5 iunie, Măru’ va reprezenta partidul lui Liviu Dragnea în bătălia pentru primăria Laloşu. „Voi candida din partea PSD-ului la alegerile din acest an. E un partida mai mare şi consider că am mai multe şanse să câştig primăria Laloşu şi să fac multe lucruri bune pentru comună. E păcat de localitatea asta, pentru că s-a ales praful de ea, iar oamenii au nevoie de o schimbare în bine!”, ne-a declarat Măru’. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button