Acasă Liga III Marius Vlădoi, portarul vâlcean în vârstă de 50 de ani, a apărat...

Marius Vlădoi, portarul vâlcean în vârstă de 50 de ani, a apărat un penalti în Liga a III-a. Minerul, în 10 oameni la Roșiori, timp de 65 de minute

740
0

Minerul Costești a reușit să obțină primul punct în noul sezon al Ligii a III-a etapa trecută, pe terenul formației CSM Slatina. Oficialii echipei vâlcene sperau să producă o nouă supriză la Roșiori. Din păcate, însă, victoria a aparținut gazdelor, care s-au impus cu scorul de 2-0. Teleormănenii au trecut în avantaj la jumătatea primei reprize, după o minge pierdută de oaspeți la 30 de metri de poartă. Florin Cazan a deschis scorul. În ciuda celor câteva ocaziilor pe care le-a avut, Minerul nu a reușit să întoarcă soarta partidei. Mai mult decât atât, i s-a îngreunat situația. În minutul 35, Proteasa, dintr-o imprudență, s-a împiedicat și a făcut un fault în apropiere de suprafața de pedeapsă proprie, fiind eliminat pentru oprirea unei situații clare de înscriere a unui gol. Chiar și în 10 oameni, Costești a pus probleme, s-a apărat bine, a arătat că are potențial și valoare pentru acest nivel. Au mai avut și gazdele ocazii, dar cum diferența a rămas minimă, vâlcenii au sperat, au fost făcute și schimbări ofensive. Nu au reușit să restabilească echilibrul. În prelungiri, în minutul 94, pe contraatac Sporting a marcat și golul de 2-0 (prin Bugeanu) și a încheiat socotelile.

De menționat ar mai fi că între buturile echipei din Costești s-a aflat, de această dată, directorul tehnic, Marius Vlădoi. A intrat pe teren în lipsă de alte soluții, ambii juniori de pe acest post, Sebi Panait și Bălan, fiind indisponibili din cauza unor probleme medicale. La 50 de ani, ”Țețe” s-a evidențiat din nou. A apărat o lovitură de peadeapsă pe finalul timpului regulamentar de joc, 11 metri provocat tot de el, în încercarea de a-și bloca adversarul.

Pentru Minerul Costești au jucat la Roșiori: Vlădoi – Păun, Proteasa, Vladu, Marius Vlad, Rizea, Trașcă, Rădulescu, Neacșu, Pufu, Diaconescu. Au mai intrat: Zotică, Negoiță, Pașoi și Casoni.