Acasă Liga III Marius Vlădoi, pe teren mai bine de 80 de minute, la aniversarea...

Marius Vlădoi, pe teren mai bine de 80 de minute, la aniversarea a 50 de ani. ”Minerii” i-au făcut cadou victoria cu Dăești

641
0

Marți, 23 februarie, Minerul Costești și Viitorul Dăești s-au întâlnit într-un meci amical. În campionatul Ligii a III-a de fiecare dată a avut câștig de cauză Viitorul Dăești, însă acum a fost altfel. ”Minerii” au reușit să se impună în fața dăeștenilor. Au deschis scorul din penalti, în prima repriză, prin Vladu. Dăeștenii au egalat tot dintr-o lovitură de pedeapsă pe care inițial a apărat-o Marius Vlădoi, aflat pe teren la împlinirea a 50 de ani de viață. ”Țețe” a respins, însă balonul a revenit la Pîrvu, care nu a mai ratat a doua oară și a restabilit echilibrul pe tabelă: 1-1. Diferența a fost făcută în partea secundă, în ultimul sfert de oră. Juniorul Denis Negoiță a adus-o pe Costești în avantaj (2-1), după o fază creată de Radu Rădulescu. Florin Costea și Alin Bunescu au ratat, pe final, șansa egalării. Pentru Marius Vlădoi (care a stat pe teren aproximativ 80 de minute), victoria cu Dăești a reprezentat un cadou frumos, însă ar fi preferat ca meciul să fie acum pe puncte.

Era altceva dacă ar fi fost pe puncte. Oricum, a fost un meci bun pentru noi. Vrem să intrăm în ritm pentru campionat. Am tratat jocul serios. A fost un teren mai greu, care a pus probleme ambelor echipe, dar astea sunt condițiile și trebuie să ne adaptăm. Vineri vom juca cu Bascov, apoi vrem să mai luăm un meci și la mijlocul săptămânii viitoare”, a spus Marius Vlădoi, aniversatul zilei. Portarul vâlcean spune că nu are ca obiectiv să doboare anumite recorduri de longevitate în activitatea fotbalistică și că atâta timp cât se va simți bine și capabil să ajute echipe, va continua să fie și pe teren, nu doar dând indicații de pe margine. În altă ordine de idei, ”minerii” o duc bine săptămâna asta. Nu trebuie să dea de băut doar ”Țețe”, ci și unul dintre liderii formației, Laurențiu Nicolaescu. Larry e sărbătorit miercuri, 24 februarie. Rămâne de văzut dacă fotbaliștii de la Costești vor reuși să-și păcălească soțiile și să-și găsească drum către stadion, ținând cont că mâine e și Dragobetele.

Minerul Costești: Vlădoi – Păun, Nicolaescu, Zanfir, Mazilu, Vladu, Trașcă, Casoni, R. Negoiță, Vali Mihalcea, Ciprian Vlădoi. Au mai jucat: Pașoi, Preda, Negoiță, Marinescu, Rădulescu, Popa.

Viitorul Dăești: Geantă – Vasile, Bărbuți, C. Munteanu, Samson, Iordache, Pîrvu, Precup, Popa, Georgescu, S. Preda. Au mai intrat: Marinoiu, Talpoș, M. Deaconescu, Mocioacă, Costea, Pufu, Neacșu, Roșianu, Bunescu, Rizea.

”E un duș rece pentru noi. Mai avem multe de pus la punct”

Adi Popa avea alte așteptări de la acest joc. ”Sunt foarte supărat. E un duș rece pentru noi. Mai avem foarte multe lucruri de pus la punct. Dacă vrem să avem rezultate bune, trebuie să ne schimbăm atitudinea, să ne concentrăm mai mult. Sigur… a fost și terenul foarte greu, a fost greu să controlăm mingea, dar asta nu e o scuză. Trebuie să fim pregătiți să jucăm pe orice teren și să încercăm să eliminăm din greșeli. Sunt mulți jucători noi, e primul nostru meci pe iarbă. Ne așteptam să fie foarte greu. Am făcut un singur antrenament pe iarbă, dar trebuie să ne adaptăm. Nu trebuie să căutăm scuze după acest joc. Mai sunt două săptămâni în care trebuie să punem lucrurile la punct”, a declarat antrenorul-jucător al echipei din Dăești după amicalul cu Costești.