Acasă Liga III ”Marius Vlădoi a fost jucătorul numărul 1 de pe teren”

”Marius Vlădoi a fost jucătorul numărul 1 de pe teren”

346
0

Ştefan Nanu, antrenorul echipei devene, consideră că elevii săi puteau rezolva meciul din prima repriză, însă ratările din situaţii clare au făcut ca suspansul să fie menţinut până la final. De asemenea, fostul internaţional, a lăudat prestaţia antrenorului şi portarului de la Costeşti, Marius Vlădoi.


”Dacă în minutul 30 era 5-0 pentru noi nu zicea nimeni nimic. A scăpat Şulea de cinci ori singur cu portarul. A scos Ţeţe. Bară din 2 metri. Bîrzan, cu porta goală, a dat peste. Ratările noastre se puteau răzbuna. La faze fixe Costeştiul a fost periculoasă. Puteam să fim şi egalaţi pe final. Aşa se întâmplă… Dacă nu bagi mingea în poartă când trebuie, stai cu emoţii. Greşeşte unul o dată şi s-a terminat. Îl felicit pe Ţeţe. Este de admirat acest om! Toţi jucătorii aceştia care sunt pe la Liga a III-a şi vor să ajungă mai sus, să ia exemplul acestui om. Din punctul meu de vedere, a fost jucătorul numărul 1 de pe teren, care a ţinut echipa în joc până la sfârşit. Una peste alta, contează că am câştigat, că suntem în grafic.

Noi, în acest retur, am pierdut un singur joc, la Cisndăie, în condiţiile în care am avut 10 jucători cu COVID, inclusiv staff-ul meu. Am jucat cu o echipă improvizată. În tur, în primele cinci meciuri s-au pierdut puncte, pentru că au fost nişte probleme în lot, dar le-am rezolvat, iar apoi lucrurile s-au shimbat. Am avut un retur aproape perfect. Suntem singura echipă care am încurcat pe Şelimbăr (1-1). Noi nu am avut şi nu avem obiectiv promovarea. Ne-am propus clasarea pe unul din locurile 1-6. În sezonul viitor va fi la fel, nu sunt bani pentru promovare. Ne bazăm mult pe centrul de juniori. S-a făcut infrastructura. Avem 270 copii, am promovat o parte din ei, doi joacă titulari. Sunt primul antrenor care după 10 ani promovează juniorii din centrul nostru. Cred că în 15 iunie se va face şi inaugurarea stadionului. Ne dorim să aducem o echipă de Liga I. Poate pe Rapid, dacă promovează sau FC Universitatea Craiova”, a declarat Ştefan Nanu.