Liga IV

Marius Munteanu & Co. au obţinut prima victorie după opt etape

VICTORIA FRÂNCEŞTI – AS CREŢENI 2-4

* nu mai puţin de 154 de zile au trecut de la ultimul succes obţinut de fotbaliştii din Creţeni în campionat

După opt meciuri, AS Creţeni a regăsit, în sfârşit, drumul spre succes. Ultima victorie a echipei primarului Ionel Spârleanu s-a consemnat în etapa a XI-a, care avut loc sâmbătă, 22 octombrie, atunci când Marius Munteanu & Co. s-au impus în faţa celor de la FC Băbeni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1. În toată această perioadă, fotbaliştii din Creţeni n-au mai obţinut decât un singur punct, pe 4 decembrie, în partida jucată în deplasare la AS 2009 Popeşti, în ultima rundă a turului, care s-a încheiat la egalitate (1-1).

Nicu Strâmbeanu a contestat penaltiul din care oaspeţii au egalat

Duelul care a avut loc sâmbăta trecută, la Frânceşti, nu a fost deloc uşor pentru elevii lui Marius Munteanu. Fotbaliştii pregătiţi de Nicu Strâmbeanu au avut iniţiativa în prima jumătate de oră atunci când au şi deschis scorul, prin Ionuţ Manda. AS Creţeni a egalat în minutul 35, prin golgheterul Eduard Vlădescu, din penalti. Nicu Strâmbeanu a contestat însă lovitura de pedeapsă şi a spus că, iniţial, trebuia sancţionat un fault în atac. „Portarul nostru a fost jenat evident în suprafaţa de pedeapsă, însă arbitrul de centru a lăsat jocul să continue. Ulterior, un fundaş a încercat să degajeze mingea printr-o «foarfecă», dar l-a lovit pe un adversar, iar centralul a arătat punctul cu var. Suntem o echipă de moral, aşa că, la câteva minute după acel penalti, am mai încasat un gol, iar oaspeţii au intrat la vestiare în avantaj (2-1). După pauză, AS Creţeni s-a desprins la 4-1 şi astfel s-a scris soarta meciului”, a menţionat Strâmbeanu.
Preşedintele echipei din Frânceşti a pus însă eşecul şi pe seama faptului că nu a putut conta pe portarul titular, Adelin Glodeanu, care a absentat din pricina unei accidentări, astfel că între buturi a stat un jucător de câmp, Mădălin Ponorache.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button