Liga II

Marius Mitu: „Mi-am propus nu doar să ne salvăm de la retrogradare, ci şi să terminăm mult mai sus în clasament”

mitu mariusDeşi CSM Rm. Vâlcea n-a obţinut decât un punct din meciul cu Unirea Alba Iulia, care a avut loc în runda inaugurală a returului, antrenorul principal Marius Mitu, afirmă că, după campania de transferuri din iarnă, toate posturile sunt dublate şi că e doar o chestiune de timp până ce angrenajul pe care l-a pus la punct va începe să funcţioneze.
În ciuda acestui aspect, tânărul tehnician nu crede că va fi mai uşor pentru CSM să se salveze de la retrogradare, chiar şi în situaţia în care vor mai pica din Liga a II-a doar trei echipe. „În mod normal, odată cu această decizie, ar trebui să jucăm fără presiune, fără teamă şi să ne impunem jocul mai uşor. Totuşi, cred că presiunea încă nu s-a risipit definitiv, deoarece ne aflăm în zona inferioară a Seriei a II-a, sub linia retrogradării. De aceea, eu voi fi cel care-i voi ţine pe jucători de-acum încolo într-o presiune şi mai mare, pentru a obţine cât mai multe rezultate pozitive. Mi-am propus nu doar să ne salvăm de la retrogradare, ci şi să terminăm mult mai sus în clasament, dacă se poate, chiar în prima jumătate a ierarhiei. Indiferent de numărul echipelor care vor retrograda, la Vâlcea va fi oricum presiune”, a menţionat Mitu.
În ceea ce priveşte însă planul pe termen îndelungat, Marius Mitu are încredere că, peste un an sau doi, această echipă s-ar putea bate pentru promovarea în Liga I. „Exact asta ne şi dorim. Şi anume ca anul acesta să ne clasăm în partea superioară a clasamentului, iar anul viitor să încercăm să atacăm şi noi primele cinci locuri, cu gândul de a promova în Liga I”, a conchis antrenorul principal din Zăvoi.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button