Acasă Editorial Politic Marinescu, abuz în serviciu? „Satrapul” de la DJST Vâlcea uită că este...

Marinescu, abuz în serviciu? „Satrapul” de la DJST Vâlcea uită că este plătit din bani publici

821
0

În ultimul an, pe bună dreptate, Mircia Gutău a criticat conducerea DJST Vâlcea pentru „jegul” de la Sala Sporturilor „Traian” şi a făcut tot ceea ce i-a stat în putere să transfere la primărie acest important obiectiv, pentru a-l igieniza şi moderniza.

Se pare că acest lucru, deşi adevărat, l-a deranjat teribil pe Bogdan Marinescu. Stând prea mult în funcţia de director al DJST şi obişnuindu-se „să frece menta”, cum bine spunea primarul Râmnicului, probabil că „satrapul sportului vâlcean” a luat-o razna. Oftica lui a atins cote critice zilele trecute, când viceprimarul Eusebiu Veţeleanu a anunţat că Executivul local a aflat de problemele de la DJST Vâlcea, dar va face tot ceea ce se poate pentru a salva „Gala sportului vâlcean”. În micimea lui, Marinescu a forţat nota şi, vineri, a făcut în mare taină un fel de premiere, la care a invitat doar câţiva sportivi. Actualul director al DJST a uitat că este plătit regeşte din bani publici şi că avea obligaţia legală să invite şi presa la eveniment, nediscriminatoriu, având în vedere taxele şi impozitele pe care le plătim şi care ajung în salariile unora ca el. A procedat aşa cum am sesizat că a procedat şi cu câteva achiziţii, pe uşa din dos. Ruşine! Este regretabil că un om tânăr, care ne aşteptam să fie transparent, poate chiar şi corect, nu are bun simţ şi se comportă în acest fel. Măcar din respect pentru sportivi, firesc era să nu-şi bată joc de această acţiune, minimalizând-o în ultimul hal. Urmează să consultăm un avocat şi să vedem dacă nu cumva gestul mizerabil al lui Bogdan Marinescu, aşa cum i-am spus-o şi la telefon, se încadrează în zona abuzului în serviciu.

Până atunci, vă reamintim că „Gala sportului vâlcean”, organizată de Primăria Râmnicului, rămâne pe 27 decembrie şi va contrasta total cu chestia făcută astăzi, underground, de Marinescu. Să sperăm că acest piţifelnic nu mai stă mult în conducerea DJST Vâlcea şi că, în locul lui, va veni un om serios, onest şi transparent! De altfel, am semnalat şi conducerii ministerului mizeriile care se întâmplă la Vâlcea şi ne aşteptăm la o reacţie fermă.

Eduard Dulăcioiu