Acasă Diverse Mariana Ionescu, Ilie Dură şi alţi interpreţi apreciaţi vor cânta, pe 15...

Mariana Ionescu, Ilie Dură şi alţi interpreţi apreciaţi vor cânta, pe 15 august, la Ziua Comunei Drăgoeşti

250
0

După o pauză de un an, locuitorii din Drăgoeşti vor avea posibilitatea de a se întâlni şi a se distra din nou la Ziua Comunei Drăgoeşti. Primarul Gheorghe Melente va organiza acest eveniment pe 15 august, cu ocazia uneia dintre cele mai mari sărbători creştine de peste an, Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Mărie Mare. Detaliile au cam fost stabilite.
”Vor fi 7-8 interpreţi care vor urca pe scenă, la Drăgoeşti, pe 15 august. Printre ei se vor afla doi artişti apreciaţi în zona noastră, Mariana Ionescu şi Ilie Dură. Spectacolul începe la ora 14.00 şi se încheie la ora 22.00, cu un foc de artificii. Probabil vom avea şi un meci demonstrativ de fotbal, aşa cum a fost şi în anii trecuţi. Planurile se schimbă doar dacă, Doamne fereşte, apare altceva, alte reguli decât cele actuale, impuse în contextul pandemiei de Coronavirus. În acest moment noi nu ne aflăm sub incidenţa Coronavirusului. Sper să fie totul bine. Avem spaţiu suficient acolo, lângă stadion, pentru acest eveniment. Lucrările la piaţă nu ne afectează cu nimic.

Referitor la această investiţie, stadiul este destul de avansat. Până în toamnă 100% se va încheia totul. Centrul Cultural va fi gata în câteva zile. Nu ştiu dacă vom putea face, însă, curând o festivitate de deschidere. Nu e legat la curent. E partea care ne revine nouă, ca şi autoritate locală. CJV ne-a dat partea de cofinanţare, dar nu pentru centrul cultural. Doar ce ne revenea nouă, ca şi comună. Am încercat să racordăm clădirea la reţeaua de apă, canal, să facem cât putem amenajarea exterioară, dar pentru racordarea la energie electrică am solicitat sprijin la Guvernul României. Ni s-a spus că putem să ne împrumutăm. Vedem care va fi soluţia, până la urmă. Eu nu o să mă împrumut pentru acest lucru. Cu intervenţia la alunecarea de teren suntem aproape gata. Cred că suntem printre puţinele localităţi în care se mai lucrează în această perioadă, care avem investiţii în derulare. Şi drumul judeţean e aproape gata. Se mai fac nişte retuşuri şi se încheie tot pe raza comunei Drăgoeşti”, a anunţat Gheorghe Melente, primarul comunei Drăgoeşti.