Acasă Volei Mărgărit continuă să facă minuni la CNMB. Liviu Şerbănescu este în clasa...

Mărgărit continuă să facă minuni la CNMB. Liviu Şerbănescu este în clasa a X-a, are 2 metri şi poate ajunge un mare campion la volei

482
0

Duminica trecută, juniorii I ai profesorului Marius Mărgărit, de la CNMB Rm. Vâlcea, au avut învins reprezentativa de volei de la Arad, iar fetele, pregătite de Denisa Stoicănescu, au bătut CSM Tg. Jiu. În acest week-end, vor intra în teren cadeţii.

„Duminică, de la 11.00, joacă băieţii cu Craiova. Meciul se va desfăşura la Rm. Vâlcea. Imediat după aceea, vor juca fetele. Campionatul abia a început, a trecut o etapă şi se va încheia în martie. În ceea ce priveşte echipa de juniori I, eu sunt optimist. Avem mai mulţi copii foarte talentaţi. Vreau să vă spun că avem un tânăr de mare perspectivă. Se numeşte Liviu Şerbănescu şi are 2 metri înălţime. Copiii ca el sunt rari în ţara noastră. Nu cred că sunt 30 ca el în România şi, oricum, nu toţi joacă volei. Pe el l-am luat în 2018, când era în clasa a IX-a. Deşi joacă volei de puţin timp, este deja titular la juniori I şi la cadeţi şi este curtat de toată ţara: Centrul Olimpic Dej, Baia Mare, Craiova, CSM Bucureşti. Cred că anul viitor, sigur, şi în funcţie de ceea ce doreşte el, ar putea pleca în Capitală, unde resursele, oportunităţile sunt altele şi îşi poate valorifica la maxim talentul. După părerea mea, dacă se apuca de acest sport acum 4-5 ani, era foarte departe, nu mai era în România”, a dezvăluit profesorul Mărgărit. Acesta a adăugat că, din fericire, Liviu nu este singurul său elev cu potenţial incredibil. „Cam toţi sunt buni. Antonio Bucura, la fel, este extrem de talentat. Rareş Udubaşa are 1.80 şi poate ajunge foarte departe. Ce să vă spun… mai avem câţiva care nu sunt foarte înalţi, dar sunt foarte tehnici şi buni. Toţi au potenţial, cum spuneam, şi facem tot ceea ce stă în puterea noastră să şi-l valorifice”, a completat antrenorul de volei, şi el fiind unul dintre cei mai buni din ţară.