Acasă Liga III ”Am mare încredere în băieţi. Putem termina campionatul la mijlocul clasamentului”

”Am mare încredere în băieţi. Putem termina campionatul la mijlocul clasamentului”

253
0

Marius Vlădoi a revenit la Liga a III-a. Nu ca jucător, ci ca antrenor. A fost ”lăsat” pe bancă după cele cinci goluri primite în meciul de Cupa României, cu Dăeşti. Lăsând gluma la o parte, el a ales să stea pe margine, pentru a vedea jocul mai bine şi pentru a-i da posibilitatea juniorului Ştefan Popa să debuteze la acest nivel, să crească, să prindă încredere. Cu mai multă şansă, crede că Minerul Costeşti ar fi putut să pună probleme mai mari echipei din Dăeşti, în meciul de debut din noul sezon al Ligii a III-a.


”E diferenţă între meciul de Cupă şi cel din campionat. Atunci am vrut să vedem ceva, era primul nostru meci. L-am considerat ca şi un amical. Clar, pentru jocul de sâmbătă, din campionat, am încercat să schimbăm ceva. Eu zic că s-a văzut o îmbunătăţirea a jocului. Dacă am fi fost puţin mai atenţi, am fi pus şi mai multe probleme. La raportul ocaziilor, nu ştiu dacă rezultatul e drept. Nu au mai ameninţat serios poarta noastră la fel ca în Cupă. Puteam mai mult. Poate dacă eram mai atenţi şi nu primeam golul 2, finalul ar fi fost diferit. Am pierdut, dar mergem înainte. Noi suntem la început de drum. Dacă o să creştem de la meci la meci, va fi bine. Sper să terminăm campionatul la jumătatea clasamentului. Nu ne gândim la salvarea de la retrogradare.

Am jucat în această etapă cu o echipă care se bate pentru primele două locuri. De ce să nu avem încredere că putem mai mult? Am avut şi vreo 5-6 debutanţi, copii de 2001, 2003 şi 2004, plus Radu Rădulescu, Vali Mihalcea, care s-au aflat la primul joc la acest nivel. Acum avem iar «meci uşor» la Şelimbăr. Dar suntem încrezători. Chiar sunt mulţumit de băieţi. Jocul ne dă speranţe. Dacă nu avem încredere în acest grup unit, nu aş fi mers pe drumul acesta, nu ne-am fi înscris în Liga a III-a. În ceea ce mă priveşte, sincer nu mă gândeam că voi mai reveni la Liga a III-a. Cred că sunt vreo opt ani de când nu am mai jucat la acest nivel. Ultima dată am jucat în Divizia C pentru Vişina Nouă. Avem 41 de ani când am plecat. Nu ştiu când voi reveni între buturi. Am fost în meciul de Cupă, cu Dăeşti, dar azi m-a scor «antrenorul», după ce am luat cinci goluri. Glumesc! Am încredere în tânărul nostru portar. Ştefan Popa are potenţial, poate creşte. E născut în 2003. Sunt şi alţi copii buni, care trebuie să prindă încredere şi experienţă”, a spus managerul echipei din Dăeşti, Marius Vlădoi, după debutul echipei Minerul Costeşti în Liga a III-a. (S.S.)