Acasă Box Marcel Boboc, alături de mari vedete naționale și internaționale, la Gala Superkombat...

Marcel Boboc, alături de mari vedete naționale și internaționale, la Gala Superkombat din Dubai! Bugetul evenimentului, asigurat din lansarea unei criptomonede la nivel global

546
0

Pe 1 noiembrie, fondatorul Superkombat, Eduard Irimia, a organizat, în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, un eveniment grandios. A pus la punct toate detaliile unei gale de kickboxing de cel mai înalt nivel. În ring au urcat luptători de renume mondial. Meciul principal s-a desfășurat după reguli de MMA. Așa cum a obșinuit, Eduard Irimia, care în trecut a organizat evenimente dedicate sportului de contact chiar și la Vâlcea, a avut grijă să ducă totul la un alt nivel. Printre protagoniștii galei s-a regăsit și un român, Cristian Ristea, care s-a bucurat de succes. Bugetul galei Superkombat a depășit o jumătate de milion de euro. A fost asigurat din lansarea unei criptomonede la nivel mondial. ”Avem un fel de ligă în care mai multe entități Forbes din lume investesc în niște echipe de sportivi. Practic, mai mulți milionari vor finanța niște echipe de luptători. Este o ligă în care vor intra 32 de oameni de pe planeta asta. Este un eveniment unicat în lume, în istoria producțiilor de sporturi de contact, pentru că se desfășoară într-o locație splendidă. Această locație este un fel de teatru de 1.500 de persoane, care are ca tehnologie tot ce este mai nou pe planeta asta pe parte de proiecție, lasere, cade apa din pereți, un milion de litri pe show, curg ca niște cascade. Arată ca un set-up de film. Gala de pe 1 noiembrie va fi una inaugurală. Bugetul de producție va fi de jumătate de milion de euro. Banii provin din lansarea unei criptomonede la nivel global”, a declarat Eduard Irimia, pentru FANATIK, înaintea desfășurării evenimentului, care s-a bucurat de un real succes. La gala din Dubai, alături de binecunoscutul promotor român a fost și vâlceanul Marcel Boboc. Unul dintre sportivii pe care acesta îi susține, Mihai Desrobitu, se pregătește pentru cel mai important meci al carierei, la profesioniști. Pugilistul vâlcean va urca în ring la Heilbronn, în Germania, unde va avea un adversar de calibru, cu multe rezultate bune la cel mai înalt nivel.

Revenind la gala din Dubai, ulterior acesteia Eduard Irimia a organizat și o petrecere, la care au luat parte, alături de sportivii și campionii mondiali care s-au bătut în ring, și multe vedete naționale și internaționale. Pe Billionaire Yacht Club au urcat Cătălin Botezatu, Ana Maria Prodan (aflată în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf), cântăreața Ruby și mulți alți mondeni.