Acasă Liga 6 Luptă nebună pentru supremație în Seria Vest a Ligii a VI-a. Pietrari...

Luptă nebună pentru supremație în Seria Vest a Ligii a VI-a. Pietrari a câștigat în minutul 90, din penalty și a detronat lidera!

840
0

În Seria Vest a Ligii a VI-a, campionatul este departe de a se fi încheiat. E o luptă nebună pentru supremație. De la o etapă la alta se schimbă lidera și calculele pentru primul loc. În această rundă, principala beneficiară a fost AS Popești 2016, care a trecut în fruntea ierarhiei după victoria cu ultima clasată (4-1), Atletic, de la Căzănești, dar și ca urmare a înfrângerii suferită de Viitorul Păușești Măglași la Pietrari.

Pietrărenii au câștigat derby-ul contra liderei cu 5-4, în minutul 90, dintr-un gol marcat de Bogdan Avanu, din penalty-ul scos de Cătălin Pripor. ”A fost un joc frumos, cu ambiții de ambele părți. Și oaspeții au pasat bine, au echipă bună. Șansa a fost de partea noastră. Ne-am creat ocazii, am avut oportunitatea de a închide meciul mai devreme, dar am ratat și am păstrat suspansul până la final. Spun că am avut șansă pentru că pe fondul unui echilibru, adversarii au ratat un penalty. Am condus cu 4-2, nu ne-am distanțat și ne-am văzut egalați. Din fericire, deznodământul ne-a fost favorabil. Felicitări întregii echipe pentru acest joc. De precedentele, nici nu vreau să-mi amintesc! La Oteșani, cel puțin, a fost o rușine de meci pentru noi. Toți am am prins o zi proastă. Sperăm să nu se mai repete. Suntem la mâna noastră. Încă putem termina campionatul pe locul I. Acesta este obiectivul. Ne dorim promovarea”, a spus Cătălin Pripor, autorul unei duble pentru Pietrari, în meciul cu Păușești Măglași. Alin Roșianu a marcat alte două goluri pentru gazde, iar Avanu a dat lovitura finală. Viitorul Pietrari e pe locul 3 acum, la două puncte în spatele primelor două clasate, cu patru etape înainte de final.