FotbalDiverse

Lotru Brezoi, pentru al doilea sezon la rând, cea mai bună echipă de juniori Under 19 din Vâlcea! A cucerit Cupa și Campionatul

Lotru Brezoi și-a menținut titlurile cucerite anul trecut. La Under 19, în 2023 a luat Cupa și Campionatul. Și în 2024 s-a bucurat de ambele trofee de pe plan județean. După titlul de campioană a Vâlcii, formația de la poalele Țurțudanului a câștigat sâmbătă, 15 iunie, și Cupa României Boromir, pe județ. În finală i s-a opus Oltețul Alunu. Partida, care a avut loc la Horezu, s-a terminat la scorul de 5-1 pentru Lotru. Au marcat pentru trupa din nordul județului doi frați, Raul și Robert Trăistaru, băieții antrenorului Lucian Trăistaru, dar și unul dintre cei mai buni marcatori din această stagiune, Alex Andronache. Alex a realizat hattrick-ul în finala din Treapt. Un alt junior care a atras atenția tuturor formațiilor de seniori în acest campionat, marcator de serviciu, Sebi Botă, a absentat de la acest joc, fiind plecat în vacanță, în Dubai. Coechipierii i-au păstrat o medalie.

”Este pentru al doilea an la rând când cucerim eventul la Under 19. Felicitări și mulțumim copiilor pentru aceste rezultate frumoase! Mulțumim și domnului primar Robert Schell, care nu a putut fi alături de noi la Horezu, dar le-a transmis băieților mesaje de susținere, apoi de felicitare pentru performanțele realizate. După cucerirea Cupei României Boromir am mers la un grătar să sărbătorim. Va fi o vară plină la Brezoi, cu multe evenimente sportive, culturale și nu numai. Se va organiza și Cupa Orașului la fotbal”, a precizat președintele clubului Lotru Brezoi, Remus Burcuș.

Articole Similare

Back to top button