Acasă Diverse Liga Suporterilor Vâlceni, scrisoare deschisă adresată clasei politice din județul nostru

Liga Suporterilor Vâlceni, scrisoare deschisă adresată clasei politice din județul nostru

465
0

Având în vedere ultimele discuții din spațiul public referitoare la bugetul echipei de handbal SCM RM VALCEA, începem prin a vă reaminti următoarele:
– Toată clasa politică de la stânga la dreapta și de sus până jos a pozat în campania electorală în susținerea acestei echipe și și-a asumat continuitatea acesteia la cel mai înalt nivel.
– Ne vedem nevoiți să reamintim faptul că în acest moment echipa de handbal este cel mai bun ambasador al orașului nostru și a reușit performanțe deosebite și anume titlul de campioană în sezonul 2018-2019, s-a clasat pe primul loc în sezonul trecut, iar în cea mai importantă competiție Europeană, la suspendarea acesteia, a terminat în primele opt cu șanse reale de a ajunge în careul de ași dacă sfertul de finală cu Metz s-ar fi disputat. În startul acestui sezon echipa noastră a mai reușit o performanță notabilă, câștigând Cupa și Supercupa României chiar pe terenul principalului adversar, CSM București. Toate aceste performațe au fost realizate cu un buget net inferior nu doar față de principalul adversar ci și față de aproape jumătate din echipele din Liga Națională, bugete asigurate în mare parte de către administrația locală .
– În acest sezon de Liga Campionilor multe voci spun că echipa nu mai este la același nivel ca și sezonul trecut. Dorim însă să reamintim tuturor perioada grea prin care a trecut echipa noastră din cauza acestui virus și faptul că suntem pe ultimul loc în grupa noastră este de conjunctură, lucrurile putând fi îndreptate. Avem patru partide mai puțin disputate și doar lipsa de șansă a făcut să nu ne întoarcem cu punctele din ultima deplasare de la Podgorica.
– Evoluțiile bune din ultimele sezoane au crescut cota jucătoarelor, acestea devenind ținte pentru cluburi importante din Europa. Eventuala instabilitate financiară de la nivelul clubului nostru ar face ca actualul lot de jucătoare să fie în pericol.
Toate acestea fiind spuse, noi, ASOCIAȚIA LIGA SUPORTERILOR VÂLCENI, organizație non profit având ca si scop declarat încă de la înființare susținerea și promovarea sportului vâlcean, ca și cetățeni ai acestui oraș și contribuabili la bugetul local, insistăm să se renunțe la toate jocurile politice și să se respecte promisiunile făcute în campania electorală. Înțelegem faptul că situația economică nu mai este aceeași, dar echipa trebuie să continue la un nivel înalt. Echipa nu este a unui politician sau a unui conducător, ci este a comunității locale care își dorește, conform discuțiilor pe care noi le-am avut în aceste zile cu oamenii în stradă, continuarea la același nivel și ne sprijină și ne întărește convingerea că cele spuse de noi sunt în asentimentul unei mari părți a cetățenilor municipiului Rm Vâlcea.

În încheiere, vă rugăm să luați în considerare doleanțele contribuabililor la bugetul local, iar decizia ce se va lua zilele viitoare să fie una care să nu anuleze anii de muncă și de realizari care au ridicat imaginea orașului nostru pe cele mai înalte culmi, mai presus decât orice alt mod de promovare.

LIGA SUPORTERILOR VÂLCENI