Lidera Seriei Sud din Liga a IV-a şi-a arătat valoarea la Drăgăşani

pausesti otasau* FC Păuşeşti Otăsău a învins cu 3-1 echipa Colegiului Naţional „Gib Mihăescu” din Drăgăşani

După înfrângerea cu 3-7 în sezonul regulat, oficialii de la FC Păuşeşti Otăsău şi-au luat toate măsurile de precauţie pentru a nu păţi din nou umilinţa de toamna trecută, în fieful echipei CN „Gib Mihăescu” Drăgăşani”. Astfel, lidera Seriei Sud din Liga a IV-a a avut toţi jucătorii la meciul de vinerea trecută şi şi-a trecut în cont o nouă victorie. Formaţia finanţată de Sorin Roiban şi sprijinită de viceprimarul Cătălin Avan s-a impus cu scorul de 3-1 (după 2-0, la pauză), printr-o „dublă” semnată de Alin Bacăr şi un alt gol marcat de Mădălin Vasilescu, ambii fiind aduşi în pauza de iarnă. „Bacăr a recidivat iarăşi cu o «dublă».

Jucătorii achiziţionaţi în iarnă sunt foarte buni, ne ajută mult în campionat”, a declarat Iulian Toabeş, delegatul echipei din Păuşeşti Otăsău.
„Am dominat autoritar tot meciul de la Drăgăşani, şi tactic, şi tehnic, dar am ratat ocazii cu nemiluita, de câteva ori când atacanţii noştri au rămas singuri cu portarul advers. Altfel, ţin să menţionez că ne-am luat măsuri speciale pentru acest meci, adică am căutat să-i avem pe toţi jucătorii de bază la dispoziţie. Singurul care ne-a lipsit a fost Bogdan Floricioiu, din cauza unei mici probleme personale. Meciul s-a desfăşurat pe stadionul principal din Drăgăşani şi suntem cu atât mai încântaţi că ne-am impus, deoarece asta înseamnă că avem valoare, dacă am putut să rezistăm pe un teren atât de mare. Ne-a bucurat că nu am repetat gafele de anul trecut”, a adăugat oficialul de la FCPO. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button