Liberalii au o problemă cu dragonii lui Gutău

Florin Glăvan, candidat PNL pentru Consiliul Local Rm. Vâlcea, îl ceartă pe edilul care a decis montarea de dragoni pe balustrada podului Vinerii Mari. Glăvan consideră că fostul primar care a decis acest lucru este lipsit de gust.
Din câte ne amintim noi, Mircia Gutău a avut această idee. „Nu mai ştiu cine a fost primarul care a avut inspiraţia să facă acea balustradă din ţeavă rectangulară la Podul Vinerii Mari. Hai, ai dărâmat o balustradă, dar care este legătura dintre acel dragon chinezesc din fier forjat montat de-a lungul podului şi istoria municipiului Râmnicu Vâlcea sau a judeţului? Eu cred că, în afară de legătura financiară, nu este niciun fel de legătură cu acei dragoni pe care angajaţii primăriei se duc să-i dea mereu cu bronz ca să iasă cât mai mult în relief incompetenţa şi incultura.

Ba mai mult, acele jumătăţi de primari se laudă cu realizările lor. Judeţul Vâlcea avea ca stemă un cal şi o fântână. Dacă în locul dragonilor ar fi lansat o comandă la turnătorie pentru o astfel de stemă, ar fi fost şi mult mai câştigaţi din punct de vedere financiar. M-aş fi aşteptat ca acei candidaţi care au mai fost primari să vină şi să spună că dau jos dragonii pentru a pune în loc steagul lui Decebal şi al lui Burebista”, a spus liberalul.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button