Acasă Diverse Leo Săraru intră în ”breasla” antrenorilor

Leo Săraru intră în ”breasla” antrenorilor

1123
0

Leo Săraru a urmat cursurile pentru obţinerea licenţei UEFA C în antrenorat. Aşadar, de acum înainte va putea începe o carieră şi în acest sector. În prezent este profesor titular de educaţie fizică şi sport la Frânceşti, dar şi jucător de bază la echipa de Liga a IV-a CS Mădulari. Leo are specializare şi pe tenis de masă, sport în care i-a iniţiat pe cei mici pe vremea când era profesor la Palatul Copiilor.

”Am terminat Facultatea de Sport şi am primit carnet de antrenor, dar mi s-a spus că e nevoie şi de aceste cursuri pentru a profesa, aşa că le-am urmat, iar acum aştept licenţa UEFA C. Mi-ar plăcea să fiu şi antrenor de copii şi juniori, nu doar profesor, dacă timpul îmi va permite în viitorul apropiat. Poate la Frânceşti, unde se construieşte o sală de sport şi vor fi condiţii bune, poate şi la Băbeni. Am vorbit cu Eugen Roşu despre această posibilitate”, a precizat Leo Săraru.

În privinţa echipei unde activează ca jucător, speră la o clasare în primele 3. ”Domnul primar, conducerea clubului, cu toţii sunt mulţumiţi de rezultatele pe care le-am realizat în tur. Mai mult, ar fi fost foarte greu. Echipa a fost formată în câteva zile, pregătire am încercat să facem la început, apoi nu s-a mai putut. Veneam puţini la antrenamente. S-a cunoscut lipsa pregătirii fizice în anumite jocuri. Călimăneşti ne-a dominat la acest capitol. În retur, ne dorim tot la fel, să rămânem în primele trei. Chiar dacă nu avem, neapărat, un obiectiv, e clar că nu jucăm ca să pierdem. Vor fi meciuri şi mai grele, vom avea câteva deplasări dificile. Conducerea se preocupă, avem condiţii bune, dar pentru promovare e clar că e nevoie de mai mult, de pregătire, de un lot mai solid. Poate anul viitor ne vom propune mai mult. Acum, dacă terminăm pe 2-3, cred că e foarte bine”, a mai adăugat profesorul Leo Săraru.