Acasă Fotbal Laurențiu Brănescu va fi antrenat de cel mai bun fotbalist român al...

Laurențiu Brănescu va fi antrenat de cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor

339
0

Portarul vâlcean Laurențiu Brănescu nu va mai continua la Politehnica Iași, formație care a retrogradat în eșalonul secund. Larry a avut mai multe oferte pentru a-și continua cariera sportivă la un nivel bun. Până la urmă, a ales să rămână în Liga I. Brănescu a semnat cu Farul Constanța, echipă formată din fuziunea cu Viitorul. Va fi antrenat de cel mai mare fotbalisti al României din toate timpurile, Gică Hagi. Conducerea clubului a anunțat transferul marți seară:

”Laurențiu Brănescu este de astăzi noul jucător al echipei noastre, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 3 ani. În vârstă de 27 de ani (30 martie 1994), Brănescu are în palmares un titlu de campion și o cupă a Italiei cu Juventus Torino în sezonul 2012/2013! În carieră a mai evoluat pentru Omonia Nicosia (Cipru), Dinamo, HNK Gorica (Croatia), Zalgiris (Lituania), Kilmarnock (Scoția) sau Politehnica Iași. Este fost internațional U15, U17, U19 și U21”.

”Principalul motiv care m-a determinat să aleg acest club este proiectul de aici. Tot timpul a fost un proiect foarte interesant, cu ambiții. Foarte mulți jucători au crescut aici. Cei mai mulți dintre ei au făcut carieră frumoasă și sper să fie și pentru mine același viitor. Sunt foarte fericit că am ales acest club. Sper ca împreună să avem rezultate cât mai bune. Când ești un club cu ambiții, tot timpul o să să ai doi portari foarte buni, care trebuie să joace. E o experiență nouă, un proiect nou pentru mine. Cred că această fuziune care s-a făcut este un pas înainte pentru fotbalul de aici, de la Constanța. Îmi doresc foarte mult, ca și club, să avem rezultate din ce în ce mai bune. Suporterii te vor primi întotdeauna bine când joci bine și îți faci treaba pentru clubul pe care îl reprezinți. În primul rând, eu îmi doresc să-mi fac treaba foarte bine. Apoi, cine va juca, vor decide staff-ul și antrenorul. Principala mea preocupare este să mă antrenez și echipa să câștige, pentru că asta e important la final de campionat. Noi, jucătorii, știți cum este, venim, plecăm, dar echipa rămâne și trebuie să aibă rezultate”, a declarat Laurențiu Brănescu, la semnarea contractului cu Farul Constanța. Este al doilea pe care îl semnează în această vară. În urmă cu câteva săptămâni ”și-a dat acordul” pentru a forma o familie alături de partenera sa de viață, Teodora.